2777
2789
امروز دیدم توخبرا به بچه رو یه خانم به فرزندخوندگی برده بعدفهمیدهدبچه اتیسم داره و ۴ سال بعد برگردون ...

ای جانم 🥺 چقدر سخت 

خب بچه زیستی هم ممکن اتیسم باشه 

بازم نمیشه قضاوت کرد 

دقیقاتوی پزشکی قانونی اولین سوال روانشناس این بود که چرا خودتون درمان نکردین؟چون ما بدون هیچ گونه در ...

😂😂😂😂😂 منم طبیعی باردار نشدم ولی دنبال درمان هم نرفتم .... ولی خیلی جوابت خوب بود منم ی جواب اینجوری آماده کنم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مدارک کامل نباشه می‌خورید کسری مدارک همینجوری میمونه بازم بنظرم از بهزیستی شهرتون بپرسید

ممنون....همسرم کارت پایان خدمت نداره متاسفانه و من هم هرروز به این موضوع فکر میکنم ۱۴ساله نازایی دارم ولی چه کنم که هم میترسم و هم حس میکنم  مسئولیت به این سنگینی از عهده ی من خارجه .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
ممنون....همسرم کارت پایان خدمت نداره متاسفانه و من هم هرروز به این موضوع فکر میکنم ۱۴ساله نازایی دار ...

ای جانم 

ببین واقعا باید آگاهانه پا تو این مسیر گذاشت 

ولی ممکن گیر ندن به کارت 

چرا کارت ندارن

ممنون....همسرم کارت پایان خدمت نداره متاسفانه و من هم هرروز به این موضوع فکر میکنم ۱۴ساله نازایی دار ...

ببین مسوولیت با بچه زیستی یکی فقط ممکن دچار یسری آسیب ها شده باشه و نیاز داره به یسری جلسات مشاوره و درمان 

ولی در کل نباید تو ذهنت این باشه که مادری برای این بچه ها خیلی چیز عجیب غریبی 

ای جانم ببین واقعا باید آگاهانه پا تو این مسیر گذاشت ولی ممکن گیر ندن به کارت چرا کارت ندارن

سربازی نرفته دیگه 

ببین مسوولیت با بچه زیستی یکی فقط ممکن دچار یسری آسیب ها شده باشه و نیاز داره به یسری جلسات مشاوره و ...

بله ولی من ذاتن بشدت مسئولیت پذیرم و یا کاری را به عهده نمیگیرم و اگه هم گرفتم دلم میخواد به نحو احسن انجام بدم .

ب هرحال ب نظرم تربیت یه بچه خیلی سخته 🥲

سربازی نرفته دیگه

نمی‌تونید برای خرید سربازی ی کاری کنید 

حالا کاری به بچه ندارم احساس میکنم سنتون خیلی کم نباشه و این کارت خب خیلی جاها بدرد میخوره 😄 ولی از ما خواستن کپی برابر اصل رو ببریم که کارت پایان خدمت هم جزوش بود 

بله ولی من ذاتن بشدت مسئولیت پذیرم و یا کاری را به عهده نمیگیرم و اگه هم گرفتم دلم میخواد به نحو احس ...

آره دقیقا میفهمم چی میگی 

منم همینم 

تورم احساس مسوولیت 

الآنم اینقدر میخونم که کامل آماده باشم البته می‌دونم هیچ مامانی نمیتونه مامان کاملی باشه ولی خب استرسش هست ی جا کوتاهی نکنی

نمی‌تونید برای خرید سربازی ی کاری کنید حالا کاری به بچه ندارم احساس میکنم سنتون خیلی کم نباشه و این ...

چرا دیگه گفتن ۴۵سالشون که بشه میتونن اقدام کنن برای خرید که خب یکسال و نیم مونده تا ۴۵سالگی😂 

سنمون کم نیست 

آره دقیقا میفهمم چی میگی منم همینم تورم احساس مسوولیت الآنم اینقدر میخونم که کامل آماده باشم البته م ...

کار خوبی میکنی من هم دیگه حس میکنم حوصله و اعصاب قبل را ندارم و برای همیشه قید بچه داشتن را زدم برای همین انگار از دنیای مادری دور شدم .

چرا دیگه گفتن ۴۵سالشون که بشه میتونن اقدام کنن برای خرید که خب یکسال و نیم مونده تا ۴۵سالگی😂 سنمون ...

😁😁 از دست این آقایون 

بالاخره باید ی جوری حرص بدن 

خب پسر خوب سربازیت رو همون اول میرفتی. 😃

منم چهل هستم 

کار خوبی میکنی من هم دیگه حس میکنم حوصله و اعصاب قبل را ندارم و برای همیشه قید بچه داشتن را زدم برای ...

منم خیلی ازین میترسم 

بالاخره منم سنم کم نیست 

میگم یعنی من حوصله دارم 

دیگه کاری دکمه اشتباه کردم هم نداره

😁😁 از دست این آقایون بالاخره باید ی جوری حرص بدن خب پسر خوب سربازیت رو همون اول میرفتی. 😃منم چهل ...

تو اون سن مغازه زده و پیشرفت کرده و تا دوسال پیش هم به فکر کارت پایان خدمت نبود 😂 دیگه خدا کاری باهاش کرد که بیشتر به فکر اشتباهاتش باشه هرچند معتقده کار درستی کرده که نرفته 

منم خیلی ازین میترسم بالاخره منم سنم کم نیست میگم یعنی من حوصله دارم دیگه کاری دکمه اشتباه کردم هم ن ...

عزیزم وقتی بچه بیاد بالاخره حوصلش هم میاد .انشاالله که زود زود نی نی را تحویل بگیرید و دلتون شاد و خونتون پراز صفا بشه .