الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب مدارک کامل نباشه میخورید کسری مدارک همینجوری میمونه بازم بنظرم از بهزیستی شهرتون بپرسید
ممنون....همسرم کارت پایان خدمت نداره متاسفانه و من هم هرروز به این موضوع فکر میکنم ۱۴ساله نازایی دارم ولی چه کنم که هم میترسم و هم حس میکنم مسئولیت به این سنگینی از عهده ی من خارجه .
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
حالا کاری به بچه ندارم احساس میکنم سنتون خیلی کم نباشه و این کارت خب خیلی جاها بدرد میخوره 😄 ولی از ما خواستن کپی برابر اصل رو ببریم که کارت پایان خدمت هم جزوش بود
😁😁 از دست این آقایون بالاخره باید ی جوری حرص بدن خب پسر خوب سربازیت رو همون اول میرفتی. 😃منم چهل ...
تو اون سن مغازه زده و پیشرفت کرده و تا دوسال پیش هم به فکر کارت پایان خدمت نبود 😂 دیگه خدا کاری باهاش کرد که بیشتر به فکر اشتباهاتش باشه هرچند معتقده کار درستی کرده که نرفته
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....