2777
2789
گلم چقدر طول میکشع و چ پروسه ای داره میشه بگی

گلم بالاتر توضیح دادم و خیلی هم پروسه مشخص نیست ... یکی سه ماهه به نتیجه رسیده و‌ یکی دو سال طول کشیده. پیچ مادر پرتقالی اینستا خیلی کامل 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میدان ولی نوزاد نمیدن

من نوزاد نمیخوام.حداقل میخوام دو یاسه سالش باشه.بیشترم باشه بهتره.

چندسال پیش که رفتم گفتن چون سنت کمه و یه بچه هم داری نمیشه.الان بچم بزرگترشده باید بازم برم ببینم چی میگن.واقعا عاشق بچه هستم و دختر خالم هم یکی از همین فرشته ها رواورده و داره بزرگ میکنه ۸ سال پیش.الان بچه ۹ سالشه و همه عاشقشیم.

کاش بشه.خداروشکر توانایی مالیشو داریم منم که عاشق بچم🥰

از کاری که کردی راضی هستی؟ تاحالا شده با خودت بگی کاش این کارو نمیکردم ؟

بله بارها شده

نه اینکه دوستش نداشته باشم ها نه

جونم به جونش وصله

ولی مسئولیتی که بچه بزرگ کردن داره به قدری زیااااااده که من یه وقتا کم میارم

تازه دختر من بسیار عاقل و فهمیده با هوش اجتماعی بالا هست

ولی هر لحظه بزرگ کردن بچه برای من همراه استرس و نگرانی بوده

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
ما چون دختر میخواستیم نزدیک ۲ سال توی نوبت بودیم و خورد خورد مراحلو جلو میرفتیمکمیته بهزیستی و بازدی ...

الان هم تقریبا همینه ... کلا دختر خیلی خواهان بیشتر داره نمی‌دونم چرا 😄

من نوزاد نمیخوام.حداقل میخوام دو یاسه سالش باشه.بیشترم باشه بهتره.چندسال پیش که رفتم گفتن چون سنت کم ...

من رفتم تو سایت درخواست دادم. البته منصرف شدیم و وقتی از بهزیستی برای مشاوره تماس گرفتن گفتم که منصرف شدیم 

ممنون عزیزدلم مدرک ناباروری هم میخاد؟چقدرطول میکشه تاتحویل بچه

ببین واقعا یکی سه ماهه به نتیجه رسیده یکی دو ساله ... مثلا پسر زودتر میدن. بله من ی نامه از پزشک بردم. البته من ای وی آف نکردم 

سوپیشینه هم میخوان ؟

بله و عدم اعتیاد

کلا یه پروسه بررسی با پزشکی قانونی و یه دوره با روانکاو داری

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
عزیزم موقع ثبت نام اگه عکس کارت پایان خدمت نفرستیم مشکلی داره؟

خب مدارک کامل نباشه می‌خورید کسری مدارک همینجوری میمونه 

بازم بنظرم از بهزیستی شهرتون بپرسید