2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک سال و ده ماهشه فقط،خیلی هم ریزه هست😭

زوده بابا دخترمن جفت چشمش داخل بود اصلا یه وضعی ولی دکترگفت الان نکن وبرام دلیل اورد الانم دخترم ۶سالشه

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
زوده بابا دخترمن جفت چشمش داخل بود اصلا یه وضعی ولی دکترگفت الان نکن وبرام دلیل اورد الانم دخترم ۶سا ...

دکتر به من گفت زیر دوسال باشه،به شما گفتن چرا انجام ندین؟تنبلی و ضعیفی هم داره دخترتون؟

دکتر به من گفت زیر دوسال باشه،به شما گفتن چرا انجام ندین؟تنبلی و ضعیفی هم داره دخترتون؟

نه نداشت نه تنبلی نه ضعیفی بهم گفت صبرکن تا سه سالگی اگه دیدی تغییری نکرد اونموقع تصمیم میگیریم واقعا به مرور برگشت والان شاید خطای نیم میل داشته باشه که باز بردمش دکترگفت ولش کن درست میشه چون چشمش به داخل انحراف داره عمل جواب نمیده با چشماش بازی کن تا ماهیچه هاش کشیره شن کارم شده بود حرکت دادن آروم اجسام که فقط کره چشمشو بچرخونه واقعا کارابود

نه نداشت نه تنبلی نه ضعیفی بهم گفت صبرکن تا سه سالگی اگه دیدی تغییری نکرد اونموقع تصمیم میگیریم واقع ...

پس چرا به من چیزی نگفت که شاید برگردن...پسر منم انحراف به داخل داره هر دو چشمش،دکتر گفت پنجاه درجه انحراف داره گفت اگه ۲۰ درجه بود دست نمیزدیم

پس چرا به من چیزی نگفت که شاید برگردن...پسر منم انحراف به داخل داره هر دو چشمش،دکتر گفت پنجاه درجه ا ...

ببرش حتما یه دکتردیگه اونم نظربده اولین دکتری که دخترمنو دید گفت این عمل لازمه دومی گفت نکن واقعا خوب شد چشمش وسومی گفت اگه انحراف به داخل باشه عمل درست جواب نمیده

عمل انحراف چشم تو سنین بالا  امکان داره؟

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •