2777
2789
عنوان

دوستم بهم گفت درآمد همسرش ماهی ده تومه و سه تومنشو پس انداز میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 8483 بازدید | 248 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیز عجیبی نیست درسته متاهل نیستم اما داخل تهران درس میخونم رشتمم پر خارجه با این وجود ماهی ۶_۷ تومن ...

حتی اگه متاهل هم بود شاید میشد جمع کرد ولی با بچه اونم با چند تا بچه دو سه تا واقعا نمیشه

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦ 
بهت حقوق شوهرشو دروغ گفته یا خودشم کار میکنه کی آخه دوست داره دوستش بدونه چیکار میکنه اخه😑😑

بابا دوست صمیمیمه 

بعدم منکه ازش نپرسیدم خودش صحبت رو شروع کرد

خودم و شوهرم ماهی ۶۰ میگیریم بازم هیچی نشدیمبچه هم ندارم

شمام دیگ بد مصرف میکنید من اگ درامدمو در ماه سر جمع سی بود الان داشتم پادشاهی میکردم🤣

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭
وقتی فامیلم میاد خونمون: دقیقا عین اینه تو داری من ندارم ما داریم میمیریم از گشنگی تازه من یکم میگم ...

خوب چرا اینجورین؟

چقدر عجیب 

اخه منکه اصلا چیزی نپرسیدم ازش خودش شروع کرد

باور نکن عزیزم 

خاله همسرم همیشه میگ ماهی۱۵ داریم فقط ولی جدیدا ی خونه دیگ خریدن و کلی طلا داره اینا درامد واقعی رو نمیگن ک مثلا تو چشم نیان

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕