2777
2789

حالم داغونه ، خیلی داغونه فقط نیاز دارم آروم بشم و بفهمم چیکار کنم😭

من دو ساله ازدواج کردم اول ازدواج همسرم گفت من از ناخنکاری و آرایشگری خوشم نمیاد گفتم منم از شغل رانندگی خوشم نمیاد گف پس تو ناخنکاریت رو کنار بذار منم با اینکه کامیون دوست دارم ولی نمی‌گیرم میذارم کنار 

خلاصه گفتم باشه و هر دو گذاشتیم کنار و گذشت 

الان می‌خوام برم دانشگاه ، دولتی هم میتونم برم اما چون رفت و آمد سخته می‌خوام برم پیام نور که نزدیکه و خودمم شهر دور دوست نداشتم و نزدیک ترین دانشگاه دولتی به ما دوره که شوهرمم گفت برو پیام نور و چون خودم دوست داشتم گفتم باشه 

امروز خیلی سرکار خسته شده بود و امشبم یه بحث بد با خواهرش کرد و اعصابش داغون بود و برگشتیم خونه بحث کشیده شد به دانشگام و اینا 

که گفت هر چی من گفتم تو باید بگی چشم چون شوهرتم گفتم منم زنتم منم حق اظهار نظر دارم حیوون که نیستم آدمم ، گفت ربطی ندارن من اگه پولشو داشته باشم کامیونم میخرم و هز دانشگاهی هم گفتم تو باید می‌رفتی میگفتی چشم گفتم مگه اربابمی ببخشیدا ولی من عروسک خیمه شب بازی تو نیستم بیشتر از این رو مخم راه نرو که اونم بعد دو دقیقه خوابش برد منم دارم گریه میکنم

اصلا از این اخلاقا تو این دو سال ازش ندیدم 😭هر چی میشد مشورت میکردیم با هم 😭یا کامیون هم خودش میگف رانندگی شغل خوبی نیست آدم باید باشه پیش زن و بچش اما امشب یه آدم دیگه بود 

من این آدمو اصلا نمی‌شناسم😭

کاربری دست دو نفره دوستان 😊❤️

خوب حتی شده ازدانشگات بزن تااونوراضی کنی کامیون نخره

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم دلت شکسته ولی مردا گاهی ازین حرفای بیخود میزننو متاسفانه دل ما میشکنه و درست نمیشه☹️منم درگیر ...

من حالم خیلی بده 

می‌خوام برم بمیرم😭😭😭

عزیزم مردا قابل تشخیص نیستن

حرفاشون یا از رو دلگرمیه یا دروغ و چرند

اصلا نمیشه روشون حساب بازکرد

فقط میتونم بگم ولش کن مردی که زنشو بخواد بحرفش گوش میده و یه ثانیه م ازش دورنمیشه

عصباني بوده و اينا رو گفته. نبايد بخث ميكردين امشب. حالا عيب نداره. فردا درست ميشه

خودش شروع کرد 😭

صورتشو گذاشت کنار صورتم خوابید 

منم گفتم چرا بغلم نمیکنی که شروع کرد به گفتن اینا😭

عزیزم مردا قابل تشخیص نیستنحرفاشون یا از رو دلگرمیه یا دروغ و چرنداصلا نمیشه روشون حساب بازکردفقط می ...

من می‌خوام برم. بمیرم فقط😭اولین بار بود بعد دوسال همچین حرفایی ازش می‌شنیدم😭😭