2777
2789
عنوان

دوستم بهم گفت درآمد همسرش ماهی ده تومه و سه تومنشو پس انداز میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 8481 بازدید | 248 پست
خودم و شوهرم ماهی ۶۰ میگیریم بازم هیچی نشدیمبچه هم ندارم

بروتایپیک مدیریت هزینه های  رویای زندگی .

اونجا ببین مدیریت وخانه داری و...یعنی چی .

بری اونجا قشنگ مدیریت یاد می گیری

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بلد نیستم عکس رو بفرستم.

اما تسم کاربریش رویای زندگی همین تایپیک مدیریت هزینه های زندگی و پس انداز پنج میلیون و خورده ای بازدید خورده فقط خیلی ها تو سایت میشناسنش .

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی

این خانوما که میگن با سی تومان هیچی نمیمونه برید تاپیک مدیریت هزینه ها اونجا خانوما قشنگ مدیریت میکنن طلا میخرن 

خونه دوم وماشین سوم فقط باید مدیریت داشته باشید دیگه ولی خدایی ۱۰تومان کمه کاش به فکر افزایش درآمد باشن وگرنه سالی ۳۰تومان واسه پس انداز خیلی کمه خانوم بره سرکار بچه هم که نداره

ولی چه جوری بااین حقوق خونه و ماشین دارن مساله اینه؟

خوش به حال دوستتون 

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏