2777
2789
عنوان

دوستم بهم گفت درآمد همسرش ماهی ده تومه و سه تومنشو پس انداز میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 8488 بازدید | 248 پست
بشنو و باور نکن بعضیا عقده خودنمایی دارن میخوان بگن من نمونه ام

دقیقا یا میخوان چشم نخورن و بگن ما با حدااقل ها زندگی میکنیم 

وگرنه بخدا از من کم خرج تر تو عالم نیست بعضی ماها ارایشگاه واسه اصلاححم نمیرم باز نمیتونم با ۷ تومن زندگی کنم یعنی اصن نمیشه

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭

وقتی فامیلم میاد خونمون: دقیقا عین اینه تو داری من ندارم ما داریم میمیریم از گشنگی تازه من یکم میگم خب همه الان سخته زندگی میگه نههههه من از تووو بدبخت ترم و سعی بر این داره از همه بدبخت تر باشه

اکانت دست دو مهربون❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بشنو و باور نکن بعضیا عقده خودنمایی دارن میخوان بگن من نمونه ام

چیز عجیبی نیست درسته متاهل نیستم اما داخل تهران درس میخونم رشتمم پر خارجه با این وجود ماهی ۶_۷ تومن جمع میکنم

خوب چرا باید دروغ بگه آخه بهش چی میرسه؟همه دنبال این هستن درآمدشونو بیشتر نشون بدن نه کمتر🥲

باور کن من از نزدیک دیدم در ارتباط بودم با اینجور آدما

میخوان بگن کاربلدن

زرنگن 

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦ 
شاید باورت نشه ولی هرموقع منو دعوت میکنه دو مدل غذای خوب درست میکنهفقط گفت رستوران اصلا نمیریم مگر م ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️اینو ب من معرفیش کن  این چیکار میکنه ک از ده تومن س تومنشو پس انداز میکنه و من از ماهی بالای پنج تومن یه ریالم پس انداز ندارم  حتی منتظر یارانه ها هم  هستم هرماه ....

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))