2777
2789
عنوان

بچها لباس پاییزه شما

243 بازدید | 24 پست

امسال چیه؟ چی میخواین بخرین؟ 

من مید سایزم چی بخرم ک دانشگاهم بتونم بپوشم

شلوارم چی خوبه بپوشم؟ من اصلا نمیدونم شلوار مناسب با بارونی کوتاه و بلندچی خوبه؟ که قدیمی هم نشده باشه

بارونی بلند دوست دارم ولی از ی طرف مید سایزم میترسم بد شه هم شلوارش نمیدونم چی باشه

یکم از استایلتون میگین؟ 

من دوست دارم ی پالتو خردلی کوتاه با خز خوشگل بخرم اگر گیرم بیاد با ی بارونی جیگری یا مشکی

اره زرشکی خیلی قشنگه 

پالتوش بهتره زرشکی بنظرت یا بارونی؟ 

راجب شلوارش چیزی میدونی:(

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تو حراج آخر فصل یه دونه وست مشکی و اورنج کت لی خریدم

الان کالکشنای پاییزه رو میبینم خیلی قیمتاشون بالاست

دلم از این کت بلندا میخواد🥴

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

اره زرشکی خیلی قشنگه پالتوش بهتره زرشکی بنظرت یا بارونی؟ راجب شلوارش چیزی میدونی:(

من وقتی مجرد بودم ی پالتو زرشکی چرم داشتم خیلی شیک بود از چرم مشهد گرفته بودم خراب شد بعد چند سال الان دلم هواشو کرده میخوام دوباره برم زرشکی بخرم راستش من پالتو چرم زرشکی با بوت کوتاه زرشکی اونم چرم و دستکش چرم زرشکی همرو باهم خریدم بوت و دستکششو دارم الان بعد با ی شلوار مشکی چسب میپوشیدم و شال مشکی ساده خیلی شیک بود 

من تو حراج آخر فصل یه دونه وست مشکی و اورنج کت لی خریدمالان کالکشنای پاییزه رو میبینم خیلی قیمتاشون ...

کت بلند ؟ نمیدونم چیو میگی

اونا خیلی قشنگن ولی من رونام پره نمیتونم بپوشم دانشگاه😭

اره زرشکی خیلی قشنگه پالتوش بهتره زرشکی بنظرت یا بارونی؟ راجب شلوارش چیزی میدونی:(

شلوار با هر پالتویی ک ی چیزی میشه ست کرد ب نظرم بری حضوری وقتی داری پالتو می‌خری از همونجا شلوار بخری بهتره راهنماییت میکنن چون معمولا شلوارم دارن

من وقتی مجرد بودم ی پالتو زرشکی چرم داشتم خیلی شیک بود از چرم مشهد گرفته بودم خراب شد بعد چند سال ال ...

اره خیلی قشنگه اندامت چجوریه؟ 

کاش من زود تر فیت شم خسته شدم 

اره خیلی قشنگه اندامت چجوریه؟ کاش من زود تر فیت شم خسته شدم

اندامم ک خواهر جان الان دوتا فرشته کوچولو دارم اصلا اندامم مثل مجردیم ک همش ب باشگاه و تناسب اندام بودم نیست،😂اما خب بازم خوبه پاهام کشیده است و قدم 170وزنم در حال حاظر 76🤦

کت و بارونیای پارسالمو میپوشم ،سردتر بشه پالتو ...

شلوارم راسته و نیم بگ خوبن 

باید ببینی به اون مدلی که میپوشی چی میاد ،یه سری بارونیا با شلوار راسته بهترن ،یه سریا با بگ ...

کلا بارونی و ترنچ کت از مد نمیفته ...

You're all the things I've got to remember