2777
2789

اگر رشته مهندسی یا کادر درمان بودین با کار میرفتین، و با این فرض که کارتون آماده است نه اینکه حالا برین کار پیدا کنین و چند ماه بیکار باشین ها 

آیا ، این تصمیم و عملی میکردین ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهندسی یعنی چی؟یعنی کار دولتی؟یا ازاد؟

میگم فرض کن کار پیدا کردی اونجا از ایران، و ویزای کاری داری، میری یا نه؟ تو این شرایط منظورم شرایط دیگه مهاجرت نیس، کارت آماده باشه میری؟

بستگی به خودتون داره جانم. 

باید شرایط رو بسنجید. 

بعضی افراد آیندشون رو در مهاجرت می‌بینن و بعضی خیر. 

من و همسرم با وجود بورسیه ی تحصیلی ایشون و فراهم بودن تمام امکانات، هرگز راضی به مهاجرت نشدیم. 

باید شرایطت خودت رو مد نظر قرار بدی و نسنجیده عمل نکنی. 

به قول معروف بی گدار به آب نزنی. 

مهاجرت جوانب مختلفی داره که باید همه رو بسنجی

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

بستگی به خودتون داره جانم. باید شرایط رو بسنجید. بعضی افراد آیندشون رو در مهاجرت می‌بینن و بعضی خیر. ...

اره میدونم ، الان که نرفتی پشمون نیستین ؟ آیا دلیل محکمی داشتین 

چرا ؟ بعد همیشه یه اما تو دلت نبود؟

شاید ۱۰ سال پیش خیلی دوست داشتم برم ولی الان نه دیگه

امیدوارم بشه اون چیزی که باید و وضعیت کشورمون خوب بشه و برسیم به چیزایی که حقمونه

ظلم پایدار نیست