2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

192 بازدید | 20 پست

سلام خوبین من خیلی کم پیش میاد وارد کاربریم بشم 

فقط وقتایی میام ک راهنمایی میخوام 

الان متوجه شدم ک شوهرم با یک دختر رفته درمغازه دوستش

زن دوستش چون باهم دوستیم گف بهم خیلی حالم بده میشه بگین چیکارکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست همسرتون حتما خبر داره که دختر خانم کی بودناول از دوستتون بخواید از همسرش جویا بشه که اون دختر ک ...

اره همونی رو گف ک قبلا باشوهرم بوده خودم عکسشون دیده بودم اما دلم نیومد برم حرفاش باورکردم وموندم

اره همونی رو گف ک قبلا باشوهرم بوده خودم عکسشون دیده بودم اما دلم نیومد برم حرفاش باورکردم وموندم

قبلا با همین خانوم در ارتباط بودن همسرتون؟

فکر کنم باید یک عکس العمل جدی نشون بدید

قبلا با همین خانوم در ارتباط بودن همسرتون؟فکر کنم باید یک عکس العمل جدی نشون بدید

من هیچی بلدنیستم ازسیاست میشه بگید چیکارکنم🥲🥲

نمیخام بفهمه ک دوستم بهم گفته 

بنظرتون بهش پیام بدم چندروز دیگ وهمه چی وتموم کنم! بگم بخاطر کارای خودته ک خبرداری ونیاز ب اثبات هم نداره

من هیچی بلدنیستم ازسیاست میشه بگید چیکارکنم🥲🥲نمیخام بفهمه ک دوستم بهم گفته بنظرتون بهش پیام بدم چن ...

بنظرم یک مدرکی اول بدست بیارید، به هر حال با اون خانم نماس هم گرفته پس تو گوشی همسرتون شماره تماس و پیام رو چک کنید. عکس بگیرید. وقتی همسرتون انقدر بی پروا و آشکار با این خانم میره جلو مغازه دوستش دیگه چه اهمیتی داره که بفهمه شما از اون طریق فهمیدی.

بچه ندارید؟

بنظرم یک مدرکی اول بدست بیارید، به هر حال با اون خانم نماس هم گرفته پس تو گوشی همسرتون شماره تماس و ...

ن توعقدم نزدیک عروسیمه رمز گوشیشم اصلا ندارم🥲🥲

ن توعقدم نزدیک عروسیمه رمز گوشیشم اصلا ندارم🥲🥲

خب خدا رو شکر، خدا رو شکر کنید که الان متوجه شدید

و اصلا از کنار این مسئله رد نشید، وقتی قبلا این کار رو کرده و دوباره تکرار کرده و هنوز هم با همون خانومه این خطرناکه و شما هم در جایی هستی که فرصت خوبی داری برای تصمیم گیری درست، بازم اول سعی کنید به نحوی مدرک به دست بیارید

و بعد خیلی محکم و جدی برخورد کنید و عروسی رو کنسل کنید 

کاملا معلومه آروم و با وقارید و ایشون ترس از دست دادن نداره

خب خدا رو شکر، خدا رو شکر کنید که الان متوجه شدیدو اصلا از کنار این مسئله رد نشید، وقتی قبلا این کار ...

میدونی چیه دیگ نیاز ب مدرک ندارم چیزیه ک برای خودمم واضحه

بله میدونم، مدرک بیشتر برای اینه که اگر تصمیم به جدایی گرفتید، ایشون و خانوادش زبونشون کوتاه باشه. چون دیوار حاشای این جماعت خیلی بلنده

درست هم میگید، امیدوارم درسترین تصمیم رو بگیرید و خدایی نکرده روح و روانتون رو یک عمر در معرض آدم سمی قرار ندید