2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 20 پست
بنظرتون خدا درست میکنع؟

اگر منظورتون اینه که اخلاق ایشون درست میشه، واقعا ازدواج مسئله ای پر ریسکه که خصلت های این چنینی رو نمیشه نادیده گرفت و امیدوار بود، چون این مسئله خیانت خیلی پیچیده ست و خیانتکار یکبار بلغزه، لغزش های بعدی راحتر هست براش

و آیا درست بشه یا نشه، یک جور قمار بر سر عمر و جوانی

اما تاوان بازی با احساسات رو حتما خواهد داد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر منظورتون اینه که اخلاق ایشون درست میشه، واقعا ازدواج مسئله ای پر ریسکه که خصلت های این چنینی رو ...

همیشه برام سوال بود ک چرا نمیتونم حس کنم واقعا کاملا برای منه 

امروز فهمیدم به حسم اعتماد کنم

همیشه برام سوال بود ک چرا نمیتونم حس کنم واقعا کاملا برای منه امروز فهمیدم به حسم اعتماد کنم

متاسفانه خیلی شایع شده و شما تنها نیستی اما خدا رو شکر شما موقع خوبی متوجه شدی، اگر میخواید یک مشاور خوب هم برید تا تخصصی تر راهنماییتون کنه 

خیلی ممنون ک راهنماییم کردین❤️

خواهش میکنم عزیزم، توکلتون به خدا باشه

من هم تو دوره آشنایی و دقیقا قبل از نشون و نامزدی متوجه این مسئله شدم که خیلی قابل اعتماد نیست و طرفم ماه ها تلاش کرد تا سر بگیره اما واقعا اعتماد خدشه دار بشه خوب پیش نمیره و با وجود اینکه هنوز رسمی هم نشده بود سخت گذشت ولی تصمیم عقلانی بهترین کاره