2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اضطرابت برا چیه عزیزم

خودمم نمیدونم عزیزم بخدا انقد استرس دارم 

البته یکیو دوس دارم اسمش پیمانه اجی خیلی دوسش دارم دو ماهه دارم نذر میکنم دعا میکنم نمیدونم اخرش چی میشه بنظرت حسی به کمند داره؟وارد رابطه میشن؟

خودمم نمیدونم عزیزم بخدا انقد استرس دارم البته یکیو دوس دارم اسمش پیمانه اجی خیلی دوسش دارم دو ماهه ...

از یه طریقی بهش نزدیک شو و جلو چشمش باش ولی فک نمیکنم تنها باشه 

با دعا و نذر چیزی حل نمیشه باید جلوی چشمش باشی تا به چشمش بیای و بهت پیشنهاد بده

از یه طریقی بهش نزدیک شو و جلو چشمش باش ولی فک نمیکنم تنها باشه با دعا و نذر چیزی حل نمیشه باید جلوی ...

قبلا میدیدمش ولی الان نه نمیدونم چیکار کنم در اینده میبینمش؟🥺این هفته برم میاد؟

لطفا بگو کی باردار میشم جنسیتش چیه اگه میشه رنگ لباسمم حدس بزن

برای بارداری عجله داری اما عجله نکن امسال احتمالا باردار نمیشی اما سال اینده بارداری برات اتفاق میفته

جنسیت بچت احتمالا دختره

لباست رنگ روشنه

آینده با این شوهر به نظرت همینجوری برام سخته یا بهتر میشه؟یا باید جدا شم؟

بهتر میشه شوهرت بهت علاقه داره با فکرهای بیهوده به جدایی زندگیتو توی خطر ننداز کنار شوهرت باش باهم ارامش داشته باشین و برای ایندتون تلاش کنین عزیزم