2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه سوال منو جواب بدی ،دعات میکنم،با پلیسم ازدواج میکنم؟؟به اون چیزی که می‌خوام میرسم؟

پارتنرته؟بهش شک نداری؟حس میکنم پای کس دیگه ای هم درمیون هست

انشالا که میرسی بله

بهتر میشه شوهرت بهت علاقه داره با فکرهای بیهوده به جدایی زندگیتو توی خطر ننداز کنار شوهرت باش باهم ا ...

اگه دوستم داره پس چرا هیچ وقت به حرف دل من گوش نمیکنه وقتی عصبی میشه عین دیوونه هاست.با هیچکسم که رفت آمد نمیکنه چیکار کنم افسرده شدم

پارتنرته؟بهش شک نداری؟حس میکنم پای کس دیگه ای هم درمیون هستانشالا که میرسی بله

نه پارتنرم نیست یه مدت خاستگارم بود مامانم گفت نه ولی پیداست هنوز منو میخوان،مرسی که جواب دادی اگه میشه هرچی احساس می‌کنی درباره ازدواج و آیندم بگو،ایشالا به هرچی میخوای برسی

اگه دوستم داره پس چرا هیچ وقت به حرف دل من گوش نمیکنه وقتی عصبی میشه عین دیوونه هاست.با هیچکسم که رف ...

چون هنوز خیلی بهت اعتماد نداره رفته رفته در اینده اعتمادش بهت بیشتر میشه و به حرفات بهتر گوش میکنه

اما عصبی بودنش عادتیه که از اول داشته درسته؟ سعی کن با این موردش بسازی