2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین بگین یعنی چی؟؟

228 بازدید | 16 پست

خواهرم قلب جنینش توی ۹ هفته ایستاد امروز کورتاژ شد اما دکترش گفته چسبندگی داشته باید امشب بمونه تا فردا سونو بشه؟؟ یعنی چی چسبندگی داشته؟؟؟ کاریش نشه یه وقت.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

در ضمن زایمان اولش سزارین شده. بچش چهار سالشه

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی رحم عفونت مزمن داشته باشه  تبدیل میشه به چسبندگی.و دیواره های رحم حالت چسبنده میشن. چیزی نیست اونجا مراقبت میشه ازش ولی برا بارداری بعدی باید اول چسبندگی رو درمان کنه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
در ضمن زایمان اولش سزارین شده. بچش چهار سالشه

سزارین که خوب انجام نشه بیمار رو دچار چسبندگی میکنه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
سزارین که خوب انجام نشه بیمار رو دچار چسبندگی میکنه

خاک تو سر دکترش

خاک تو سر دکترش

نگران نباشین. احتمالا بیشتر برا این نگه داشتن که چک کننن بقایای جنین نمونده باشه. اونجا جاش امنه بهتر از تو خونست

به احتمال زياد چسبندگي لوله هاي رحم داشته 

من گفتم شاید جنین چسببیده بوده خیلی

نگران نباشین. احتمالا بیشتر برا این نگه داشتن که چک کننن بقایای جنین نمونده باشه. اونجا جاش امنه بهت ...

ممنونم عزیزم

چسبندگی رحم؟؟ شاید تیکه های جنین مونده

نمیدونم مامانم گفت همسرش گفته چسبندگی داشته