2777
2789
عنوان

سنم بالاست و مجردم

656 بازدید | 47 پست

فوق العاده کم حرفم و این مشکل اصلی خواستگارا با منه

۳۵سالمه و مجردم،معلمم 

از لحاظ مالی هم نگرانم،با حقوق۱۱تومن چطور از پس زندگیم بربیام؟تنهایی و اینکه مردم راجع بهم چی فکر میکنن خیلی اذیتم میکنه

چند ساله معلم هستین 

1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا خب درون گرایی 

ولی سعی کن حرفاتو و خواسته هاتو بگی منم ۳۶ البته جدا شدم و معلمم

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

من که خواستگار دارم پر حرفمم هستم که گلی به سرم زدم؟ 

باورت میشه نمیفهمم چرا ردم میکنن 💔 

تازه تو شاغل هم هستی 

انشاالله فرد خوبی قسمتت بشه

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

درکت می کنم عزیزم 

جایگاه اجتماعی خوبی دارین سعی کنید در جامعه حضور پررنگ و موثری داشته باشین 

خودت باید برای اهدافت تلاش کنی 

🌹💫نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی❤️‍🔥✨

اگر خاسته باشی به حرف مردم فکر کنی دیگه نمیتونی زندگی کنی

توجه   کاربر اقام ،توجه   با اجازه خانوم بچه های سایت  هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشی