2777
2789
عنوان

سنم بالاست و مجردم

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 47 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر مردم ازدواج نکن .همین مردمن سریع قضاوت میکنن ..پشت خدا حرف میزنن کار خودتو بکن..اگه دلت میخواد ازدواج کنی با مردی ازدواج کن که شبیه خودت باشه انگار خودتو توش میبینی .

۶

چرا حقوقت اینقدره 

باید حدودا ۱۳ تومن باشی 

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

وا خب درون گرایی ولی سعی کن حرفاتو و خواسته هاتو بگی منم ۳۶ البته جدا شدم و معلمم

من فوق العاده کم حرف و تنهام

مشاورم رفتم فایده نداشت

کدوم شهری؟نگران آینده ات نیستی؟

هیشکی در مورد تو فکر نمیکنه بیخیال خودتو اذیت نکن 

مگه ازدواج دختر دسته خودشه خب چیکار کنه 

بعدم حقوق خوده مردا هم زیاد تحفه ای نیست اینجا مردم هشتاد درصد با همین حقوق سر میکنن حالا یکم بیشتر یا کمتر 

من فوق العاده کم حرف و تنهاممشاورم رفتم فایده نداشتکدوم شهری؟نگران آینده ات نیستی؟

من یه شهر کوچیک چرا خیلی نگرانم دوست ندارم و اصلا از خانواده م هم راضی نیستم خیلی شرایطم پیچیده هست به پیری هم فکر میکنم دیوونه میشم کاش نهایت تا ۵۵ سال بیشتر عمر نکنم 

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔