2777
2789
عنوان

فرض کنید من ی پسر

1857 بازدید | 254 پست

بد دهن . زبون تلخ  . قشنگ تحقیر می کنم. 

مشکلمم فقط همینه . بقیه اپشنای کافی رو دارم .

بنظرتون 

با توجه به تعریف عشق که اگه دوستت داشته باشه با همه چیت کنار میاد 

و ایات قران  که بدترین هم باشی یکی برات هست باید باشه .در واقع برای هر نفر ی جفت از خودش افریدیم . 

کسیم هست به من متعهد بشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی هم که با شما و شما رو بپذیره قطعا اونم نرمال نیست کسی که تحقیر رو بپذیره یه مشکلی داره

یا عزت نفس نداره یا ...

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

خیانت نکنی اون بلده چجوری رامت کنه

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست ، شبیه دندان پزشک ها که انقد دستمزد بالایی میگیرن که نصف مردم ایران هزینه درست کردن دندون ندارن طبق نظرسنجی 

ببخشید نکنه اونی که قتل میکنه با اکتفا به اینکه خدا عاشق بنده هاشه پس من جهنم نمیرم ؟ شما جای درست کردن خودت دنبال اینی که همینجوری یکی بخوادت این چه طرز فکریه ؟

شما با این طرز فکرت همینجور ادامه خدا جفت که هیچکس حتی مگس ماده هم نمیزاره دورت بگرده

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

از خوبی هات هم بگو دیگه

متعهدم اهل دود و مشروب و رفیق باز ینیستم . تحصیلاتم بالاس. کار و خونه و ماشین دارم . عاطفی ب شدت.  زمانی ک خوبم ب شدت مهربون.  اما اکه لج کنم . هیج

کسی هم که با شما و شما رو بپذیره قطعا اونم نرمال نیست کسی که تحقیر رو بپذیره یه مشکلی دارهیا عزت نفس ...

هارمونی خانم میدونی من عاشق بازیگر پروفایلتم؟ آدلاین کین واقعا زیباست

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

ببخشید نکنه اونی که قتل میکنه با اکتفا به اینکه خدا عاشق بنده هاشه پس من جهنم نمیرم ؟ شما جای درست ک ...

والا ایه قران اینجوری گفته . ی خانم هم تو تاپیمای قبلی گفته بود طرفم به من بدپ بیراه میکفت اما جون عاشقش بودم رامش کردم .کافیه عاشقت باشه

متعهدم اهل دود و مشروب و رفیق باز ینیستم . تحصیلاتم بالاس. کار و خونه و ماشین دارم . عاطفی ب شدت. ز ...

خب اینم بگو که اگه کسیو دوست داشته باشی بازم کنارش زبون تلخی یا نه؟در هر شرایطی 

ببینید شما اگه خیانتکار نباشیی و شخصی که همراهتون تو زندگی براتون مهم باشه خود ب خود درست میشید و اگه اونم واقعن شما رو بخادت تحمل میکنه تا درست بشی 

همه ادما مجموعه ای از خوبی و بدین .هیچ گلی بدون خار نیست .و این تحقیر کردن دیگران توسط شما هم ب نظر من از پایین بودن اعتماد ب نفس و نداشتن عزت نفستونِ.

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵      قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍