2777
2789

لطفا دعاکنید مادر دوتا بچه تو ای سی یو بسترین و حالشون بده ایشون باهم ارتباطی ندارن اما میشناسم خیلی درد کشیدن تازه خونه دار شده بیاین خواهری کنین خوب شه خیلی ممنونم دعاتون میکنمم خیلیی حالم بده خدایاا چرا هرچی ادم بدبخته مریض شه 😭😭

ببخشید ناراحتتون میکنم ولی ایشون به دعا های شما خیلی نیازدارن خیلیی

هرکی دوس داشت لایک کنه صلوات بفرستم براشون🌼🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا ای خدا معجزه کن تو زندگیمون

خدایا برای این خانم معجزه رقم بزن.خدایا خدایا ما به سمت تو اومدیم و از تو کمک خواستیم که از تو شایسته تر تو رو به حق بزرگیت کمک کن به ما

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

ده تاصلوات دادم ب نیتشون بااجازه اتون میشه ب تاپیک منم سربزنید لطفا

نصیحت امشب:تا دلتون بخواد پولدار گرسنه دیدم تحصیل کرده بیشعور دیدم خوشگل بی شخصیت دیدمفقط آدم بودن و انسانیت داشتن مهمه رفیق!

۱۰۰ تا صلوات میفرستم 

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

اللهم اشف کل مریض💚

از خدا میخوام به لطف و رحمت خودش ، بهشون سلامتی و عافیت عطا کنه. 

إن شاالله هرچه زودتر حالشون خوب بشه و سایه ش رو سر بچه هاش باشه.

اللهم صل علی محمد و آل محمد  💚

ده تاصلوات دادم ب نیتشون بااجازه اتون میشه ب تاپیک منم سربزنید لطفا

ان شاءلله بچه تون همیشه سلامت باشن همیشه خواهر ممنون

ان شاءلله بچه تون همیشه سلامت باشن همیشه خواهر ممنون

مرسی قربونتون برم همچنین عزیزان شما جانم

نصیحت امشب:تا دلتون بخواد پولدار گرسنه دیدم تحصیل کرده بیشعور دیدم خوشگل بی شخصیت دیدمفقط آدم بودن و انسانیت داشتن مهمه رفیق!
ای خدا ای خدا معجزه کن تو زندگیمونخدایا برای این خانم معجزه رقم بزن.خدایا خدایا ما به سمت تو اومدیم ...

خدایا میشنوی صدای بنده هاتو؟😭🤲🤲

دعاتون میکنم مرسی عزیز

خدایا میشنوی صدای بنده هاتو؟😭🤲🤲دعاتون میکنم مرسی عزیز

قربووونت برم 

مرسی 

محتاجم به دعا

بازم خدارو شکر

ببخشه ناشکریامو خدا 

بازم شکر میتونیم بهش رو کنیمو مشکلمونو حل کنه.نه چیزی که حل شدنی نباشه در قضا و قدر الهی این زندگی...

الهی شکر؛فقط حاجت ما رو به کرم و رحمتت بده خدایا

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰