2777
2789
عنوان

صبی اهواز دعانویس

3877 بازدید | 21 پست

بچه ها کسیو نمیشناسید تو اهواز کارش خوب باشه و نتیجه دیده باشید ازش دوستم ی دوست پسر داره چندساله الان باهاشه پسره بدرد نمیخوره خیلی اذیتش میکنه ولی هی ولش میکنه و برمیگرده هرچقد باهاش حرف میزنیم میگه دست خودم نیس نمیتونم تا پیام میده جواب میدم هرجا استخاره انداخته بهش میگن پسره برات دعا درست کرده و میدونیم که پسره تو این کاره

وقتی که داشتی می‌رفتی، احیاناً جانم به پیراهنت گیر نکرده بود؟

سراغ دعانویس نرین

منو بیچاره کرد

چندین سال 

برو ایتا کانال مرگ هم زیباست دستوراتشو اجرا کن

بخدا مال من نیست

خودمم تازه پیداش کردم.

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

الان دختره خیلی اذیته پسره از اون شرهاس ک ول کنش نیس بهشم میگه ازدواجم بکنی بدبختت میکنم و هی تهدیدش میکنه ک میات و ب خانوادش و عموهاش میگه و خیلی اذیته 

نه میات جلو برای ازدواج نه ولش میکنه نه میزاره ازدواج کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه دعا پسره بگیر بود که الان دنبال کار و زندگیش بود نه که صبح تا شب گیر یه دختر اس و پاس تر از خودش ...

ازش سواستفاده میکنه خود پسره هم زندگیشو میکنه

سراغ دعانویس نرینمنو بیچاره کردچندین سال برو ایتا کانال مرگ هم زیباست دستوراتشو اجرا کنبخدا مال من ن ...

چندساله روز و شب براش نذاشته خب پس چیکار کنه

عزیزم حتمادنبال ادم درستی باشه که باطل کنه پیش هرکسی نره منو دقیقا مادرشوهرسابقم روز عقدم دعاگرفته بود که عقدم به هم خورد تاتونستیم باطل کنیم کلی طول کشید وازدواجم کلی عقب افتاد

الان دختره خیلی اذیته پسره از اون شرهاس ک ول کنش نیس بهشم میگه ازدواجم بکنی بدبختت میکنم و هی تهدیدش ...

وقتی ارزش خودش. رومیاره پایین با هر اشغالی دوست میشن سریع میرن رو تختخواب و پ و ر ن استار میشن باید فکر عاقبتش رو هم بکنن دلت برا اینجور آدما نسوزه

عزیزم حتمادنبال ادم درستی باشه که باطل کنه پیش هرکسی نره منو دقیقا مادرشوهرسابقم روز عقدم دعاگرفته ب ...

اره همون دنبال کسیه ک فقط باطلش کنه نه چیز دیگه ای 

شما پیش کی باطل کردید؟

ببخشید شما چه تجربه ای از دعا نویس دارید؟

برای باطلی رفتم

ولی کاش پام میشکست نمیرفتم

دیگه اجنه اومدن 

شبا تا صبح چراغ روشن با قرص خواب میخابیدم

خیلی مفصله

و باز نفهمیدم بعدش برای حل این قوزبالاقوز میرفتم دنبال دعا چندین سال کلی پول و اسیب روحی

تا فهمیدم اینا محاله برای انسان کاری رو انجام بدن که به نفعش باشه.

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

وقتی ارزش خودش. رومیاره پایین با هر اشغالی دوست میشن سریع میرن رو تختخواب و پ و ر ن استار میشن باید ...

چندین ساله باهاشه خب از کجا بدونه چیه همون اول ک روشو نشون نمیده خودشم قبول داره اشتباهشو و پشیمونه 

مامانش گناه داره غصشو داره میخوره گفتم ببینم کسی نتیجه دیده از کسی کمک کنه

برای باطلی رفتمولی کاش پام میشکست نمیرفتمدیگه اجنه اومدن شبا تا صبح چراغ روشن با قرص خواب میخابیدمخی ...

خب همه که مثل هم نیستن بعضیا سواستفاده میکنن 

ادم باید سراغ ادمش بره