2777
2789
وووای نگو ب هرکی ک رو ب شکم میخوابه حسودیم میشه😢بین خودمونو کل سایت باشه شوهرم رو ب شکم میخوابه نو ...

😂😂😂😂بنده خدا چیکارش داری

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........
😂😂😂😂بنده خدا چیکارش داری

چرااون راحت بخوابه من سخت😂البته هوشم نیست انقد خسته متوجه این داستانا نمیشه

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وووای نگو ب هرکی ک رو ب شکم میخوابه حسودیم میشه😢بین خودمونو کل سایت باشه شوهرم رو ب شکم میخوابه نو ...

خخخخخ چرااون بیچاره رو اذیت میکنی حسودی به طرزخوابیدن ادماوای وای تودیگه وضعت خیلی خرابه خخخخخ

خخخخخ چرااون بیچاره رو اذیت میکنی حسودی به طرزخوابیدن ادماوای وای تودیگه وضعت خیلی خرابه خخخخخ

اونم پدره دیگه سختی بکشه😂

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
پدر سختیاش بعدزایمان که خرجشو باید بده تا بزرگسالی

ماپرم باید ترو خشکش کنه بی خوابی بعدم درس و‌مشقو‌هزارتا چیز دیگش😢

زحمات مادرا بچشم نمیادخواهربعدم تازه میگن ولی ازاول تا اخراسم پدرا گفته میشه 

من تو گوش بچم میخونم من دارم برات زحمت میکشم بابات مگه چیکار میکنه😂

منم برات متاسفم با اون عکس کاربری منحرفت  اوه اوه اوه اسم کاربریتم که منحرفه کلمه گیس نمیدونی ...

😂😂😂😂😂😂😂

🍃درشگفتم از شخص متکبّر، که دیروز نطفه اے بوده وفردا لاشہ ای است... عَجِبتُ لِلمُتَكَبِّرِ الَّذى كانَ بِالمسِ نُطفَةً وَيَكونُ غَدا جيفَةً؛ ...امام علی علیہ  السلامـ🌷