2777
2789

من خودم قسمت نشده هنوز ولی دفاع چند تا اشناها رو از نزدیک دیدم خیلی جالب بود استادا بودن میز پذیرایی طرف حاصل یک سال زحمتش رو نشون میداد با توانایی تمام حرف میزد خیلی جالب بود 

حالا یک خاطره ایی ام براتون بگم اقا من خواهرم داشت دفاع میکرد😂 گوشیشو داد بهم گفت ازم فیلم بگیر  یک طرف استادا بودن یک طرف خواهرم یک بورد بزرگ و پی دی اف  اون وسط  یک میز پذیرایی بود 

من اینقدر محو خواهرم و حرفاش شدم ک کل مدت از میز پذیرایی فیلم گرفته بودم😂 طفلی خواهرم حتی مقدمه ایی ک مثلا شعر بود برای شروع حرفاشو حفظ کرده بود ک از روی برگه نخونه و قشنگ بشه فیلمش😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی دیگه زیادی پذیرایی هم مهم ازشون

اره مهمه نمیدونی چقدر برای همین پذیرایی با خواهرم حرف میزدیم😂 اصلا خواهرم ک دفاع کرد ی باری از دوش من برداشته شد  بحث هر شبمون این بود میزه چی باشه چی بده چطور باشه که باکلاس باشه 

کدوم شعر مقدمه باشه پایان چطور باشه 

بالغ بر هزار بار توی خونه تمیرینی برام اجرا کرده بود😂😂

اره مهمه نمیدونی چقدر برای همین پذیرایی با خواهرم حرف میزدیم😂 اصلا خواهرم ک دفاع کرد ی باری از دوش ...

اگه یکی شرایطش نداشته باش بخاطر همون دفاع رد میشه؟؟

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

جالب ؟ آره شاید 

روز دفاع ارشد همه کنارم بودن پدر مادر خاله شوهر خاله داداش زن داداش دوستام 

روز دفاع دکتری خودم و بچه توی شکمم و شوهرم 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم