2777
2789
عنوان

قیمت مانتو

| مشاهده متن کامل بحث + 1235 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه یه درد دو درد نیست که خیلی وقت بود نرفته بودیم بعد از خرید شوهرم گفت بریم یه سر مامانم مریضه شوه ...

گیر افتادی پس😉

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
وا چرا  ..هیچ وقت نکن این کارو ..من تقریبا بیشتر دوقات وسایل گرون میخرم ولی یبارم یچی ارزون و خ ...

بحث چش در اوردن کسی نیست

ما تو میدون جنگ نیستیم

دوره دوره ی صلحه

برای زندگی بهتر باید سازش کرد و گذشت 

اون ادم جنبه نداره مغزش گنجایش نداره 

ظرفی که جا نداره هی اب بریز توش به زور

اخرش سر ریز میشه خودتم خیس میشی

اگه خارج از باور ها و گنجایش یه ادم مخصوصا اگر هم پیر باشه و قابل عوض شدن هم نباشه باهاش یکه به دو کنی خودت اسیب میبینی و ارامشت گرفته میشه

بگو پسرت خرج من نکنه پ خرج کی کنه ..

حالا جالبه شوهرم ماهی دویست به من بیشتر نمیده و تازه همونو پس انداز می کنم دوباره بهش قرض میدم ، لباس ها رو از پول بابام میخرم و درآمد اندک خودم 

منم باردار نیستم 🙈 اما یه آرزوی مهم دارم که باید تا یه ماه دیگه بهش رسیده باشم ، مرسی که برام صلوات میفرستین 😘
البته من خودم گرونترین مانتوم صد تومن بوده ولی واقعا گرون نخریدی ، دو تا خریدی 210 ، مامان من هر مان ...

پول پسرم 😐😐

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️
اینا هم جنساش خوبه حراج بود 

اره الان مانتوها تو حراجه ولی اصلا فکر نکن ها گرونه

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!
پول پسرم 😐😐

بله اینجوری میگه  ، البته الان قلبم به درد اومد پیرزن الان دستش شکسته ، افکارش قدیمیه ولی بدجنس نیست 

منم باردار نیستم 🙈 اما یه آرزوی مهم دارم که باید تا یه ماه دیگه بهش رسیده باشم ، مرسی که برام صلوات میفرستین 😘
آخه قیمتو کمتر هم به مادر شوهر بگیم باز خودش داستان میشه مقایسه میکنه با قیمتای بازار بعد با خودش می ...

اره موافقم

اول باید طوری رفتار کنیم که مرزی بینمون وجود داشته باشه که اصلا به خودش اجازه نده قیمت بپرسه

اگر هم نادون باشه بهتره که ما هم نادون ببینیمش و جواب احمقانه بدیم

بذار فک کنه عروسش همیشه ارزون میخره

فکر یه احمق چه ارزشی داره؟!