2777
2789
عنوان

قیمت مانتو

| مشاهده متن کامل بحث + 1235 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله اینجوری میگه  ، البته الان قلبم به درد اومد پیرزن الان دستش شکسته ، افکارش قدیمیه ولی بدجنس ...

طفلک انشالله دستش به زودی خوب بشه

پس اگر بدجنس نیست به دل نگیر

عادت کرده و طرز تفکرشه 😊

شما هم معلومه عروس خوبی هستی 

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️
خیلی مناسب خریدی.ولی دلیلی نداره مادر شوهرت در جریان کارهای ریز و درشتت باشه.من هیچ وقت آمار خریدامو ...

منم نمیگم شوهرم اشتباهی اوردشون بالا از تو ماشین دید

اره موافقم اول باید طوری رفتار کنیم که مرزی بینمون وجود داشته باشه که اصلا به خودش اجازه نده قیمت ب ...

خب میره ابرو ریزی میکنه جلو بقیه میگه عروسم اینجوری کرد اینو خرید اینقدر پول داد مادر شوهر من اینجوریه این بلاها سرم اومده که دارم میگم اصلا ارزش ادم رو جلوی جمع میاره پایین 

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
مثلا کجا؟

عزیزم مانتوهای پاییزیو میگم که امسال جیر مد بود تو هول و هوش 150 200 هس من تبریزم

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!
مادرشوهر منم....  هرموقع ی چیزی میخرم میفهمه بعد میگه مبارک بلشه بعدم قیمت میپرسه متنفررررررر ...

این که‌تا میگی داریم میریم بیرون میگه کجا میرین چی میخواین بخرین ... انگار اون پولشو میده ... واسه دخترم جوراب خریده میگه پاش کنیا حتما گفتم بله حتما

خب میره ابرو ریزی میکنه جلو بقیه میگه عروسم اینجوری کرد اینو خرید اینقدر پول داد مادر شوهر من اینجور ...

خب بقیه هم دو دسته ن 

اگر اهل پول خرج کردن باشن و احمق نباشن تو دلشون بهش میخندن و مسخره میکنن و در نهایت باور نمیکنن

دسته دومم که مث خودش نادونن که پی این حرفارو میگیرن یا مث اون فک میکنن

خب فکراشون مگه ارزش داره؟!

اره دقیقا

من هرچی ازم میپرسن بیشتر میگم یادم نیست یا میگم هدیه از طرف پدر و مادرمه یا میگم چن تایی باهم حساب کردم متوجه نشدم یا اینکه از مزون دوستم خریدم هنوز پولشو حساب نکردم خلاصه میپیچونمش

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...