2777
2789
عنوان

قیمت مانتو

| مشاهده متن کامل بحث + 1235 بازدید | 70 پست

جمعا ۲۱۰ ؟؟؟به خدا خیلی خوب گرفتی

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چیز میخرم اصلاآمارنمیدم بهشون که اینوخریدم اونوخریدم فلان قدربعضی وقتافقط شوهرم میگه که همش بهش میگم نگووووووووووووووووووووووووو هرلباسی خریدم میپوشم بهشونم آمارنمیدم فلان چیزوکی خریدموچقدر این۹وری حرص نمیخوری هرچندمن ولخرج نیستم وکم خریدمیکنم

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  
دیگه چیزی خریدی بهش نشون نده یا قیمتو خیلی کمتر بگو

آخه قیمتو کمتر هم به مادر شوهر بگیم باز خودش داستان میشه مقایسه میکنه با قیمتای بازار بعد با خودش میگه این عروس من بنجل و ارزون میخره بدرد نخوره و ازین حرفا اگه گرون بگیم بازم یه داستان دیگه میشه کلا نباید هیچی گفت به نظرم 

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...

البته من خودم گرونترین مانتوم صد تومن بوده ولی واقعا گرون نخریدی ، دو تا خریدی 210 ، مامان من هر مانتوش سیصد تومنه ، بعد هم اصلا یه گوشتو در کن یه گوشتو دروازه ، مادر شوهر من اومد خونمون کلی دعوام کرد که پول پسرم رو همش لباس می کنی ، بعد از ظهرش رفتم چند دست لباس دیگه گرفتم دلم خنک شه 😁

منم باردار نیستم 🙈 اما یه آرزوی مهم دارم که باید تا یه ماه دیگه بهش رسیده باشم ، مرسی که برام صلوات میفرستین 😘