2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای عزیزم.شاید ویروس گرفته یا مسموم شده.دکتر بردی؟شربت اندانسترون بده بهش.البته مطمئن نیستم به بچ ...

بردم دکتر ولی چون خیلی گریه میکرد نتونست معاینه کنه ولی چون یکم سر آلتش قرمز شده آزمایش ادرار نوشت

ببرش بیمارستان یک سرم‌بزنن خوب میشه. بالا آوردن ممکنه باعث کم آبی بدن بچه بشه و قند خونش بیاد پایین

اوه اصلا اجازه نمیده الان آب برای کم آبی باباش خریده مزه آب سیب میده اصلا حاضر نیست بخوره

چیزی نیست نگران نباش

معدش داره کار خودشو میکنه

اگر دیدی تا صبح خوب نشد،صبح ببر دکتر سرم بگیره 

اما تجربه من میگه یا میکروبه یا سردلش سنگین شده،و تا صبح خوب میشه

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

چیزی نیست نگران نباشمعدش داره کار خودشو میکنهاگر دیدی تا صبح خوب نشد،صبح ببر دکتر سرم بگیره اما تجرب ...

خدا کنه عزیزم دعا کن این باباش هم حساسه من بعد ده دوازده روز اومدم شب خونه مامانم بخوابم اینقد غر غر کرد ک تو مواظب نیستی الانم همش پیام میده از بغلام در اومد

اگه شما تجربه داری من میتونم یه سوال بپرسم؟

بفرما گلم

خوشحال میشم بتونم راهنماییت کنم

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

خدا کنه عزیزم دعا کن این باباش هم حساسه من بعد ده دوازده روز اومدم شب خونه مامانم بخوابم اینقد غر غر ...

خب به شوهرت نگو اگع میدونی حساسه،بگو بهتره

زنیان رو بریز تو ماست بهش بده بخوره.عفونت معده رو از بین میبره ولی خوب بنظرم تا فردا خوب بشه.

اگه میکروب باشه هرچه بخوره بالا میاره فعلا

بفرما گلمخوشحال میشم بتونم راهنماییت کنم

ممنون عزیزم.پسرم سه شبه از ساعت سه تا۵ تب میکنه .۹ ماهشه .داره دندون درمیاره ولی دست میزنم به گوشش گریش بلند میشه یا حتی گاهی نمیتونه سینما بگیره.نمیدونم بخاطر دندونشه یا گوشش

در صورتی که فرزند خردسال شما دارای یکی از وضعیت های زیر است، به پزشک خانواده مراجعه کنید:

• استفراغ می‌کند و همزمان تب و/یا اسهال دارد.

• استفراغ می‌کند و شما موفق نمی‌شوید فرزندتان را وادار به نوشیدن مایعات کنید.

• به وضوح بی توجه، خواب آلود و آرام به نظر می‌رسد یا تغییر رفتار وی محسوس است.

• در صبح زود با معده ناشتا (خالی) استفراغ می‌کند.

• استفراغ می‌کند و علائم تشدید شده یا علائم جدید ظاهر می‌شوند.

• پس از چند روز هنوز هم استفراغ می‌کند.

• علائم کم آبی تهدید کننده بدن ظاهر می‌شود (به طور مثال دهان خشک، پوست سفید، تنفس عمیق از راه دهان، خواب آلودگی، ادرار کم).

خدا کنه عزیزم دعا کن این باباش هم حساسه من بعد ده دوازده روز اومدم شب خونه مامانم بخوابم اینقد غر غر ...

حال جسمی خیلی مهمه ها. بی حال نباشه. رنگ‌پریده نباشه.ادرارش ک نشده باشه. خواب آلود باشه.

ممنون عزیزم.پسرم سه شبه از ساعت سه تا۵ تب میکنه .۹ ماهشه .داره دندون درمیاره ولی دست میزنم به گوشش گ ...

جوابتونو دادم تو تاپیک خودتون

ببرش دکتر حتما،تا گوششو معاینه کنه،اگه عفونت باشه باید دارو بگیره ،تا خدای نکرده براش نشه ی مشکل جدی

اگرم از دندونش باشه که با آبلیمو بمال روی لثه ش تا یه کم آروم شه.استامینوفن هم میتونی فعلا بهش بدی تا فردا که ببریش دکتر.

هویج و پیازچه هم بده دستش تا بکشه روی لثه ش،آروم شه