2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان به عنوان یه دختر دهه هشتادی اسمم نرجسه کاملا هم راضیم چرا باید تو جامعه خجالت بکشم برا اسمم؟ اصلا هم قدیمی نیست حالا انگار شماها که رک میاید نیگید زشته با اسمای قشنگتون چ گلی به سر جامعه زدید

عزیزم من به عنوان یه نرجس اسممو دوست دارم!♡

اسی ناراحت نشی ولی بچه بودم ی جایی برای معلولین به نام نرجس بود خوب رو بچگی من فکر میکردم زده نرجنس ی بارم خواستن خانوادم برن بچه ها رو ببینن و کمکشون کنن من با ترس رفتم داخل بعد رفتم دیدم دخترم هست بعد ب دوستم گفتم اینجا زده نرجنس ولی دخترم بود گفت بابا نرجس هست ن نرجنس

ب نظرم ی اسم قشنگ تر بذار مهم تو ک فقط میستی بچتم باید خوشش بیاد مخصوصا با این اسم هایی ک این روزها اومده یکی از بچه های کلاس ما موقعه مدرسه همش گریه میکرد میکفت اصلا اسمم رو دوست ندارم

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

من عاشق اسم نرگسم بعدا بذارم رو بچم چرا بعضیاتون این قدر بد گفتید از این اسم🫠🫠

مگه هر چی قدیمی باشه زشته

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من ؛ که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید 💌    

یاد نجس میفتم

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

این همه آدم گفتن خوب نیست و قدیمیه،منم میگم 

لطفاً این ظلم رو به بچت نکن،یه اسمی بزار که مثل من به خاطر اسمش سالها عذاب نکشه و خودخوری نکنه،به خدا نام نیکو فقط اسم ائمه و منتسب به اونها نیست 

بعد از ۳۷ سال تازه از شر اسم مزخرفم راهت شدم و عوضش کردم 

پدرم خیلی ساله فوت کرده ولی همیشه تو دلم به خاطر انتخاب این اسم برای من ناراحت بودم و نمی‌تونستم با اسمم کنار بیام 

باز هم به عنوان یه درد کشیده ازت خواهش میکنم این ظلم رو در حق دخترت نکن