2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خدایی اینو موافقم 😂😂//من خودم نازنین و نازگل دوست دارم

منم عاشق اسم نازنین بودم تنها اسمیه که تو ایران مخففشم نازه میشه نازی هر چی بلاگر و در و داف دیدم اسم پیج اینستا شونو میزنن نازی 

عکس پروفم ☝عکس مردان ایلام ینی همان لرستان پشت کوه در همین صد سال پیش با پوشش لری لرستان پشت کوه (ایلام )است زهی خیال باطل پانکرد متوهم جماعت که فکر می‌کند با نی نی سایت می‌تواند جعل تاریخ کند😆بروهی لرستان پشت کوه🔥 بروهی ایران🦅

من الان به عنوان یه دختر دهه هشتادی اسمم نرجسه کاملا هم راضیم چرا باید تو جامعه خجالت بکشم برا اسمم؟ ...

شما دهه هشتادی مشخصه واسه دهه خودت قشنگه

اسم منم خیلی قشنگه ب عنوان یه دهه هشتادی ولی واسه بچه های ۱۴۰۴ چرا باید قشنگ باشه!؟ دهه هشتادیا الان۲۴سالشونه چرا باید با یه نوزاد تو این دهه مقایسه کنی😐

هَر کَس هرآنچه میگُفت آن نبودْ✨

اگه میخوای ده سال دیگه هر روز پاسخ گو باشی بهش چرا این اسم و گذاشتی حتما بزار شک نکن ،تو مسئولی در برابر اسمی که انتخاب میکنی 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
خیلییی قشنگههه وقتی نرجس یه دختر لطیف و مهربون با لپای سرخ میاد تو ذهنممم❤️❤️

نرگسم با چنین توصیفاتی

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
دوستایی دارم که نرجسن میگن نرگس صدامون کنید ، بنظرم اگه اصرار داری بذار نرگس حداقل

اینقدر این اسمو خوندم تو این تاپیک یهویی به خودم امدم وای اسمم نرگسه😐چ عجیب یه حس عجیبی گرفتم

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
چرا راستش خودم اسم پناه، هلن، مانیکا، لنا، هانا دوس دارم ولی شوهرم هی گفت از قبل ازدواج این اسمو دوس ...

هلن خیلی خیلی خوشگله، باور کن نرجس بذاری موقع مدرسه که اسم‌های شیک خاهد شنید ازتون حسابی گلایه میکنه، به شوهرت بگو فامیلیش از تو هس، اسمش هم من انتخاب کنم

بچه‌ها از گذاشتن اسم گل‌ها روی بچه‌هاتون هیچ‌وقت پشیمون نشید. گل قشنگه و هیچ وقت قدیمی نمیشه.لاله، ا ...

معنی اسم گلها چیه؟

اولین زنانی که درجهان مدرک دانشگاهی گرفتند: ۳زن در ایالات متحده آمریکا درسال۱۸۴۱ (۱۸۳سال پیش) از کالج اوبرلین موفق به گرفتن مدرک لیسانس شدند. هلن ماگیل وایت آمریکایی هم درسال۱۸۷۷ (۱۴۷سال پیش) مدرک دکترای زبان یونانی گرفت. وینیفرد ادگرتون مریل نخستین زن محسوب میشود که درسال۱۸۸۶(۱۳۸سال پیش) مدرک دکترای ریاضیات را به‌دست آورد. درسال۱۸۶۶(۱۵۸سال پیش) لوسی هابز تیلور، اولین زنی که از یک کالج دندانپزشکی فارغ‌التحصیل شد. درسال۱۸۷۰(۱۵۴سال پیش) آدا کپلی، به‌عنوان اولین زن از دانشکده حقوق فارغ التحصیل شد. ادگرتون وی لیسانس خود را درسال ۱۸۸۳(۱۴۱سال پیش)گرفت او به‌طور مستقل از داده‌های رصدخانه هاروارد استفاده میکرد تا مدار دنباله‌دار پانز-بروکس را محاسبه کند وی در دانشگاه به آموزش ریاضی و ستاره‌شناسی پرداخت که در آن زمان یک نهاد کاملا مردانه بود.

خیلی قدیمیه مال دخترای دهه ۷۰ واسه اونا قشنگه

من دهه ۷۰ ایم ولی اسمم به اون زمان خیلی قرتیه

نیترم وت بگذرم ک _تو دلم نیستی🤰❌️ تو 👈🏼چشامی 👁👁 🫶🏻❣️💋___