2777
2789
عنوان

چرا یه دختر خوب می مونه؟چرا یه آدم خوب با یه بد ازدواج میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1802 بازدید | 94 پست
یبار خانومی گفت با خواستگارم 15 سال اختلاف سنی دارم به خواستگارم چه جوابی بدم  من گفتم وقتی ...

والا من خودم به شخصه تازه اینقدر اختلاف سنی رو نمیپسندم...حتی اگر طرف شاهزاده باشه! (به نظر کسانی که با این اختلاف ازدواج کردند احترام میذارم) اما به نظرم این نوع ازدواج برد نیست!

فقط راحتی داره میری میشینه جای آماده ( باز هم دارم میگم سوای عاشقی ها و ازدواج هایی که منطقی با این فاصله سنی اتفاق افتاده)

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
معیار شما چیه برا خوب بودن؟

منظورم اینه ادما ممکنه کار اشتباه یا غلط انجام بدن.. ولی معنیش این نیست که تبدیل به ادمای بدی میشن...

باید اینجوری به دنیا کرد..

وگرنه این دیدگاهای مذهبی ادم رو فقط نا امید از دنیا. و بالاخره افسرده میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دو دعارو توصیه میکنم به همه دوستان مجرد

رَ‌بَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّ‌یَّاتِنَا قُرَّ‌ةَ أَعْیُنٍ ۷۴ فرقان

رب انی لما انزلت الی من خیر فقیر ۲۴قصص

من این دودعای قرآنی رو خیلی مجردی میگفتم و با اینکه تعداد خواستگارام زیاد نبودن درآخر ختم به خیر شد

البته خدا به انسان عقل و اختیار داده و تصمیم اشتباه رو نباید خواست خدا حساب کنیم

💐همه ی سختی ها به لبخند خدا می ارزد.💐

اولا که خوشبختی در ازدواج نیست. 

دوما بهتره در مورد دیگران قضاوت نکنیم. امام علی میگه اگه شب دست کسی شیشه مشروب دیدی و مست بود، صبح اون رو به دید یک آدم مست نبین. شاید شب توبه کرده و خدا اونو بخشیده. 

سوما. حتی یه ادم خوب هم ممکنه تو تصمیم گیری خودش اشتباه کنه و این ربطی به خدا نداره.

چهارم. باهات کلا موافقم که دخترهای خوب و همه چی تمام ممکنه همسر شایسته پیدا نکنن. یا دیر پیدا کنن. خوب چون به هر کسی راضی نمیشن و درستش هم همینه. ازدواج نکردن از ازدواج اشتباه بهتره.

سلام منم داخل این تفکرافتادم اخه من خیلی دختربدی بودم همه کارهم داخل مجردی کردم ولی حالاازدواج کردم بابهترین مردولی داخل اقوام دوستام هم هستن که خیلی خوب هستن بودن ولی بدترین ازدواج داشتن

ببین یه چیزی می خوام بگم تروخدا ناراحت نشو از دستم بنظرم واقعیت ... من خودم خیلی روی اطرافیام اینو ...

این حرفت رو کاملا قبول دارم خدا تا شرایط پذیرش نبینه نمیده... ولی عزیزم حرف بعدیت نه ...هر کسی زندگیش برا خودشه هرکی خوشبخت بشه هم ماله خودشه...من ناراحت نیستم از بخت خوبه کسی ... از کنارهم قرارگرفتن های بد ناراحتم...

مرسی که دعا میکنی. خیلی سخته به زبون اوردن یه سری حرفها. من امروز داشتم فکر میکردم حضرت فاطمه نه سال ...

این چه حرفیه... مگر وقتی افراد برای شفای نازایی از امام رضا کمک میخوان، مگه امام رضا استفرالله مشکل بچه دار شدن داشته اند؟؟!!!

یا امام علی که اینقدر یتیمان رو درک میکردند مگر یتیم بوده اند؟؟!!!

معصومین جامع الاطراف و وسیع الوجود هستند... همممممممممه رو درک میکنند...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
سلام منم داخل این تفکرافتادم اخه من خیلی دختربدی بودم همه کارهم داخل مجردی کردم ولی حالاازدواج کردم ...

شک نکنید قسمتی از این مسئله امتحان خداست و گاهی با نیکی و گاهی بلا امتحان میکنه و میبینه عملکرد مارو

و گاهی هم از محبت به بنده ش رحمت میفرسته به بنده ش برای قرار گرفتنش توی مسیر خوبی مثل نمونه ی شما

💐همه ی سختی ها به لبخند خدا می ارزد.💐