2777
2789

مرتیکه ی اشغال خیانت میکرد باز چشماشو رو من گرد میکرد داد بیداد میکرد و طلبکار بود میگفت مال دوستمه. سر صدتا چیز بی اهمیت مسخره ک دستمالت افتاده واسم میوه برنداشتی چشماشو رو من گرد میکرد تند تند نفس میزد دندوناشو فشار میداد دوبار فحش داد بهم ،خیانت میکرد میگفت مال دوستمه تو جیبش مواد بود میکفت واس متهمه ب من میگفت ندارم به داداشش ۶۰تومن پول میداد واسه دوستش و زنش خرج میکرد،کوچکترین مخالفت و ناراحتی منم مساوی بود با پرخاشو عصبانیت خیلی زیادش که اصلا جوری نگاهم میکرد وحشت میکردم،فکر کرده بود منم مثل زنداداش تو سری خورشم ،هورااااا حکم طلاقم صادر شددددد😍😍😍😍یه ماه قبل عروسی جداشدم خدایا شکرتتتتتتتتتت

هرکاری میکرد اشک منو درمیاورد بازم جوری میپیچوند قضیرو ک انگار من کار بد کرده بودم من باید معذرتخواهی میکردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم حالا خدا رو شکر تمام شدولی قبل از عقد ایناد معلوم نبود؟؟؟یا کلا رفت و‌ آمد نکردید؟واقعا برام سو ...

نه اصلااااا موجه ترین اقا ترین و مهربون ترین بود حدود ۴یا ۵ماه قبلش رفت و اند داشتیم تو تحقیقم یکی گفت من پشت سرش نماز میخونم یکی گفت من رو اسن این قسم میخورم،تازه بعد عقد به موازات این رفتارا خیلی عاشق و مهربون بود واسه همین اسیر شدم یه سال تو شک بودم که این همین نرد هصبی یا این مرد مهربون

نه اصلااااا موجه ترین اقا ترین و مهربون ترین بود حدود ۴یا ۵ماه قبلش رفت و اند داشتیم تو تحقیقم یکی گ ...

اسی هول برمون داشت. خب پس ادم از کجا بفهمه طرف عصبیه. مشاوره نرفتی؟

🌸

واقعا خسته میشه آدمدقیقا درست کردمحرف دل منو زدیهمیشه با وجود اینکه مقصر بود منو مقصر جلوه میداد

بخدا خیانت کرده بود داد بیداد کرد قهرکرد رفت شبش پیام میداد جواب نمیدادم بهم میگفت جطوری روت میشه جواب منو ندی ....یعنی حتی به گریه میفتادم از رفتارش بازم همونطوری عصبی و. حشتناک نگاهم میکرد

اسی هول برمون داشت. خب پس ادم از کجا بفهمه طرف عصبیه. مشاوره نرفتی؟

بخدا تازه خودشو خانوادش سوپر مذهبی...شاید باورت نشه ولی مشاوره هم رفتیم بعد اقا چندتا تیک عصببی شدید داشت تو قسمت سرو گردن و دهنش و اینا ک حتی تو تایم مشاوره و قبل عقد نشون نداد یک ساعت و نیم ما تو اتاق مشاوره بودیم نشون نداد،ولی بعد عقد وقتی ب مشکل خوردم رفتم یه مشاوره ی دیگ با اولین نگاه فهمید تو جلسه ی دوم بهم گفت به نفع من ک بگم مثلا ۲۰ جلسه بیاید ک اوکی بشید و اینا ولی شما جای دختر منی انروز جداشی از فردا بهتره

مفتکی جدا شدی یا مهریتو گرفتی؟

نه دیگ عقد بودیم مهریمو نگرفتم اون انقدر بدبخت بود تو بچگی گشنگش کشیده بود الان تازه یه خونه خریده بود مهریم بشه صدقه ی سر خانوادم

نه دیگ عقد بودیم مهریمو نگرفتم اون انقدر بدبخت بود تو بچگی گشنگش کشیده بود الان تازه یه خونه خریده ب ...

ربطی نداره عقد و غیر عقد. اینجوری خوش به حال اینجور مردا میشه ک عشق و حالشونو بکنن بعدم بی دردسر طرفو طلاق بدن‌ . بعدم  برن سراغ نفر بعدی و بگن اون زن اولم خودش مشکل داشت طلاقش دادم‌. بنظرم حداقل ۵ تا سکه می گرفتی حالش جا بیاد. چطور ۶۰ تومن داشته به داداشش بده ولی نداشته مهریتو بده حتی ۱ سکه ،؟

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲