2777
2789
عنوان

چرا یه دختر خوب می مونه؟چرا یه آدم خوب با یه بد ازدواج میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1803 بازدید | 94 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله . لطفا دعا کنید این طور نشه. شرایطی هست که خیلی بدتر میشه در اونصورت

عزیززززم، انشالله که یه خواستگار خوب که لایقتون باشه نصیبتون بشه، اما اگر خواهرتون خواستگار داره جلوی بختش و نگیرید،  بزار با دعای خیر ایشون بهترینش قسمت خودتون بشه

به دو دلیل  ۱. چون اساسا معیاری که واسه خوب بودن در نظر گرفیتد اشتباهه  ۲. این جمله " ...

حتی کسایی که مذهبی نیستن هم به این موضوع اعتقاد دارن،چون  انرژی مثبت کار خوب کائنات رو در بر میگره و نهایتا به صاحبش باز میگرده ،مگه میشه فعل و فاعل از هم جدا باشن و کسی که جو میکاره گندم برداشت کنه؟

الا بذکرلله تطمئن القلوب

بیاییم 40 روز سوره حشر بخوانیم...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
کاش ما هم عاقبت ب خیر بشیم. مشکل فقط خود ادم نیست میترسم دیر شدن ازدواج من باعث به گناه افتادن خواهر ...

منم زماني كه مجردبودم همش براخواهرم خواستگارميومدو برامن نه ولي من خيلي غصه خوردم وهميه ازدست پدرومادرم دلگيربودم كه چرابه خواستگاراجازه ميادن بيادخونه بالاخره خداجواب دعاهامو دادو من زودترازدواج كردم عزيزم خداداره امتحانت ميكنه قوي باش

كاش زمان به عقب برميگشت

عزیزم تعریفت از ادم خوب یا بد غلطه

حالا یه دختر بخاطر داشتن دوست پسر که ادم بدی نمیشه چون کارش به کسی اسیب نمیرسونه 

پس معیار. بد بودن این نیست

اما من زیاد ادم دیدم که خیلی خیلی بد بودن و ازارشون به خیلیا میرسه اما زندگی های خیلی خوب و شریک زندگی عالی 

دیگه نمیدونم دلیلش چیه

انگار دنیا پر از انرژی بد و منفیع اگه بد نباشی باهات همسو نمیشه 

هر کس زِخزانه برد چیزی،گفتند مبر که این گناه است،تعقیب نموده و گرفتند!دزد نگرفته پادشاه است.....
عزیزم تعریفت از ادم خوب یا بد غلطه حالا یه دختر بخاطر داشتن دوست پسر که ادم بدی نمیشه چون کارش ب ...

نه منم نگفتم که دختری که دوست پسر داره بده...من خودم همه دوستام دوست پسرداشتن .. از

کنار هم قرارگرفتن ها تعجب میکنم

که چرا مثلا خواهر من خودش آدم بسیارپاکی بود یه شوهر گیرش اومد که چشم چرونه مرتب به من پیام میزد میگفت دوست دارم و چرت و پرت چقد من بلاکش کردم چقد شماره عوض کرد بازم پیام گیزد...منم مجبورم لال باشم چون خواهرم بچه داره نمیتونم حرف بزنم

چرا ادمارو دو دسته میکنید پاک و ناپاک؟به شما گفتن ۳۰ سال با کسی دوست نباشی اخرش جایزه یه شوهر خوب می ...

نگفتم لایق نیستن .... ولی موردهای زیادی دیدم دخترای خوب موندن...ینی اونا لایق نبودن