2777
2789
عنوان

چرا یه دختر خوب می مونه؟چرا یه آدم خوب با یه بد ازدواج میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1802 بازدید | 94 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کاملا با حرف مجردها موافقم، هر کس از ما هم تو شرایط خودمون ازدواج یکی از درگیری های ذهنیم بوده، اینکه حالا خبری نیست تو متاهلی هم قبول ندارم خدا برای هم مرد و هم زن نیازهایی رو قرار داده که باید برآورده بشه این نیاز میتونه عاطفی باشه، چه محبت زن به مرد چه محبت زن به فرزند یا نیازهای دیگر. ..... من واقعا همیشه یکی از دعا های بعد از نمازم ازدواج جووناس بخصوص کسانی که خودشون هم از خدا همچین خواسته ای دارن، و کسی هم که میبینم اهل دوست شدن با پسر یا رفت و آمد آنچنانی نیست و منتظره که خواستگار براش بیاد واقعا از ته دل براش دعا میکنم

چرا ادمارو دو دسته میکنید پاک و ناپاک؟به شما گفتن ۳۰ سال با کسی دوست نباشی اخرش جایزه یه شوهر خوب میدن؟

دختری که به قول شما هزارتا کار کرده تو دوران مجردی بوده و دلیل نمیشه ادم بدی باشه و لایق ازدواج خوب نباشه.

اتفاقا اونیکه فکر میکنه پاکی یعنی نشناختن جنس مخالف یعنی بیشتر در معرض انتخاب اشتباهه

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

چه پرو بوداااا ههه

من خودم اصلا اهل دوست پسر نیستم و نبودم ، هر موردی هم برای ازدواج پیش میاد اکثرا با دخالت خانواده پسر به هم میخوره به نظر شما باید چکار کنم?سنم داره بالا ميره ، خیلی احساس تنهایی میکنم، دوست دارم یک کسی هم باشه تنهاییم را کمی پر کنه ، معیار اول و اخرمم همیشه اخلاق انسانی و خوب بوده و هست ولی نميشه

عزیزم خدا همیشه از جایی که فکرشو نمیکنی کمکت میکنه ،یه دوستی داشتم که از نظر خانوادگی خیلی مشکل داشتن و به خاطر همین خیلی خواستگار نداشت همیشه با حسرت بهم میگفت خیلی از زندگی عقبم ،اما الان با یه خانواده ی سرشناس و مومن که خیلی هم وضعشون خوبه ازدواج کرده و از خیلی از دوستام خوشبخت تره

الا بذکرلله تطمئن القلوب
من کاملا با حرف مجردها موافقم، هر کس از ما هم تو شرایط خودمون ازدواج یکی از درگیری های ذهنیم بوده، ا ...

مرسی که دعا میکنی. خیلی سخته به زبون اوردن یه سری حرفها. من امروز داشتم فکر میکردم حضرت فاطمه نه سالش بوده ازدواج کرده اصلا حرف و نیاز من را متوجه میشه که بخوام ازش کمک بخوام.

ببین یه چیزی می خوام بگم تروخدا ناراحت نشو از دستم بنظرم واقعیت ...

من خودم خیلی روی اطرافیام اینو دیدم ، خداوند تا توی یه خانوم شرایط پذیرش سختیای زندگی مشترکو نبینه ازدواجو نسیبش نمی کنه، تا نبینه تا حدودی می تونه با سرنوشت کنار بیاد ، چون می دونه بندش اونجوری خیلی خیلی اذیت میشه، اینکه شما انقدر از بخت خوبه کسی که شاید ۱‎٪ توی خلوتش تویه کرده و پذیرفته شده ناراحتی ، یا به قولی خودتو سر می دونی از همه لحاظ نشون میده یکم برات سخته که هر موضوعی رو بپذیری، این دید که از خدا شاکی هستی شاید از خستگیت باشه، ولی یکم بیشتر به تصمیماتش احترام بذار تا خودش اونی که شایستشی رو بهت بده 🤗🤗🤗🤗

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹
عزیزم خدا همیشه از جایی که فکرشو نمیکنی کمکت میکنه ،یه دوستی داشتم که از نظر خانوادگی خیلی مشکل داشت ...

کاش ما هم عاقبت ب خیر بشیم. مشکل فقط خود ادم نیست میترسم دیر شدن ازدواج من باعث به گناه افتادن خواهر کوچیکتر بشه. وگرنه خودم کنار می اومدم

یبار خانومی گفت با خواستگارم 15 سال اختلاف سنی دارم به خواستگارم چه جوابی بدم  من گفتم وقتی ...

اره متاسفانه تو ایران خیلی مپ؟د شده که حتی پسرای پر سن و سال زن کوچیک میگیرن ،یه اماری نگاه میکردم میگفت تعداد دختر و پسر در سن ازدواج تو جامعه ی ما برابره امابه خاطر این تفاوت سنی ها یه عده از دختر خانم ها مجرد میمونن

الا بذکرلله تطمئن القلوب
اره متاسفانه تو ایران خیلی مپ؟د شده که حتی پسرای پر سن و سال زن کوچیک میگیرن ،یه اماری نگاه میکردم م ...

من ۱۵ سال از شویم کوچیکترم 😎😎🙈

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹