2777
2789

داریم جدا میشیم و هرچی برام گرفته بودن و جمع کردم بیاد ببره (عقدیم)

حتی شوهرم نمیاد که در مورد جدایی مون حرف بزنیم انتظار داشتم حداقل یه معذرت خواهی بکنه 

1ماهه که خونمون نیومده حدود ۲۰ روزم هس که نه حرف زدیم نه پیام داده نه دیدمش هیچی 

تو تاپیک های قبلم گفتم که شوهرم از روزی که عقد کردی همش باهم دعوا داریم و اخلاق نداره کنترل اعصاب نداره 

همون ۲۰ روز پیش که رفتیم بیرون تو کوچه سرم داد زد و فوشم داد میخواست منو بزنه دیگم ازم سراغی نگرفته من انقد براش بی ارزشم و منم تصمیم جدایی گرفتم 

حتی براش مهم نیست که دلمو شکسته 

اصن دلش تنگ نمیشه انگار نه انگار همش انلاینه 

دلم خیلی شکسته 🥲🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی تصمیم درستی گرفتم؟میتونم فراموشش کنم؟🥲

بدترین شکست عشقی ها هم تهش شیش ماهه فراموش میشن.خوب شد از الان شناختیش وگرنه یه عمر بدون عشق باید زندگی میکردی.الان زندگی ها خودش گرونی و بدبختی هست فکر کن عشقی هم این وسط نباشه همش دعوا و بددهنی باشه چی میشه

یعنی تصمیم درستی گرفتم؟میتونم فراموشش کنم؟🥲

اره گلم این ازالان برات ارزش قائل نیست میتونی و صدرصد آیندت خیلی بهتر میشه. یکیو میشناسم نامزدش مرد بعد مردن نامزدش رفت درس خوند دکتر شد خودشم با یه دکتر ازدواج کرد