2777
2789
عنوان

خانواده سمی

554 بازدید | 68 پست

با پدر و مادر سمی باید چیکار کرد ؟؟

مادری خودشیفته (حسود خودخواه بدجنس)

و پدری که کاملا مطیعشه یعنی بهش بگه بخاطر من بچمون رو تیکه تیکه کن نه نمیگه!

و مادری که هزار بار بهت میگه نگاه کن برای پدرت ارزشی نداره من اگه بهش نگم هیچ کاری برات نمیکنه

به خدا می میام بیخیال بشم نمیشه

اگه بی محبت بودن یه چی

علاوه بر بی محبت بودن بدجنس هم هستن

من هیچ جایگاهی در خانواده ندارم

داداشامم همینطور ولی باز چون مامانا بالاخره پسر دوستن و بابای منم همسو مامانمه اوضاع بهتری دارن

من حتی یه مدت فکر میکردم نامادریه چون شبیهش نیستم

یعنی پدرم اگه میدید مامانم چاقو گذاشته سرمو ببره تازه به من چی می‌گفت که چرا مامانتو اذیت می‌کنی!!!!؟ جالبه مامانمم عاشقش نیست و همسر خوبی هم نیست و همه رو بهش ترجیح میده

تو خونه بعضی وقتا یه رفتاری میکنن که خجالت زدم می‌کنن احساس میکنم غریبم براشون

باید چیکار کنم با این اوضاع ؟؟؟؟

یهو میبینی بخاطر یه انتقاد ازشون یا انجام ندادن یه کاری براشون توی جمع جنگ می‌کنن باهام اول مامانم بابامم بدون اینکه در جریان باشه منو مقصر می‌دونه!

مامانم نباشه بابام عالی نیست ولی معمولیه محبت یکم میکنه محبت هم نکنه کاری باهام نداره ولی وقتی مامانم باهام بد شه اونم بد میشه بدون اینکه بدون چیه به چیه

نسبت به داداشام اینطوری نیست بعضی وقتا به مامانم میگه چیکار بچه ها داری ولشون کن ولی نسبت به من اصلا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام دوستم نداره اینو می‌دونم

ولی مامانم نه تنها دوستم نداره چشم دیدنم رو هم نداره

تازه بهم میگن چرا تو بدی باهامون؟؟؟؟ مامانم خودش رابطه منو بابامو بد کرد با خبر چینی بعد بهم میگه جلو بابام میگه چرا باباتو اذیت می‌کنی گناه داره بخاطر بابام نه ها بخاطر اینکه به بابام ثابت کنه دخترت ازت متنفره 

یه مامانم با رفتار بهم ثابت می‌کنه من هزار برابر تو برای بابات مهم ترم بخاطر من تو رو تیکه تیکه هم می‌کنه

از مامانم ناراحت نمیشم(چون به کل ازش قطع امید کردم )فقط عصبانی میشم 

ولی از بابام ناراحت میشم چرا الکی با من بد میشه اونم بخاطر حرفای الکی پدرم

به هر حال من که دوستشون ندارم ولی انتظار دارم احترام بزارن بهم احساس نکنم یه موجود بی ارزشم وقتی بهشون احترام میزارم با وجود عوضی بازی هاشون

دقیقا زندگی منم همینطوره دارم زورم میزنم زودتر ازدواج کنم فرار کنم برم سال تا سال سر نزنم حتی قسم خو ...

من اگه بمیرن ناراحت نمیشم چون یه خواب راحت هم ندارم از کوچیک ترین چیزا محرومم فقط برای اینکه به مامانم ثابت بشه اولویت بابام اونه

من چهارشبه دارم زاااار میزنم همین الانم همینطور انگار از زبون من نوشتی...... خدا جوابشو بده من 30سالمه مثل بچه سه ساله ازش میترسم، من جداشدم و با خونوادم زندگی میکنم،بخدا آرزوی مرگ میکنم

مامانت مثل مامان من هست؟؟؟

مامان من خود شیطانه

از عمد زندگی منو داره خراب می‌کنه

فقط و فقط بخاطر اینکه به خودش و خودم و بابام ثابت کنه که عزیز تره مهم تره خب که چی! اون عزیز تره بهش بیشتر محبت کن نه اینکه بخاطرش منو اذیت کنی!!!!!!

خودشیفته ترین آدمی هست که تو کل دنیا وجود داره

بابام دوستم نداره اینو می‌دونمولی مامانم نه تنها دوستم نداره چشم دیدنم رو هم ندارهتازه بهم میگن چرا ...

ببین باهات کاری ندارن فقط احترام نمی‌زارن جای من باشی چیکار می‌کنی چشم تو چشم کل خانواده بهم توهین فحش میدن 

مطیعشه به خاطر چیش نمیدونم

یعنی سکوت می‌کنه یا همراهیش می‌کنه ؟؟؟

من اصلا به اینکه پدر و مادرا بچه هاشون رو دوست دارن باور ندارم فکر میکنم هر کی به بچش محبت کنه الکیه بخاطر خانواده ای توش بزرگ شدم