2777
2789
عنوان

بی بی چک بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 181 پست
همه اینها طبیعیه زودتر دیگه جواب آزمایشات ببر تا زیر نظر پزشک باشی مصرف سردیجات و چیزای محرک مثل فل ...

ای جان دلم چقد قشنگ حرف میزنی و به آدم آرامش میدی🥰🥰🥰 مرسی عزیزم😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میگم جیگر مرغ مامانم برا شام درست کرده بخورم ضرر نداره؟اخه میگن جیگر باعث سقط میسه

سلام عزیزم

جگر الان مناسب نیست اما یه بار خوردن مشکلی پیش نمیاره و اصلا نگران نباش من طول مدت بارداری کرفس و باقالی هم مصرف نمیکردم چون میترسیدم کرفس بخاطر سردی و باقالی بخاطر حساسیت که ممکنه توی خانواده همسرم باشه،خدای نکرده ضرر داشته باشه هرچند از لحاظ علمی ضررش برای جنین اثبات نشده اما رعایت میکردم ماشاالله میزان بتات خوب بود خیلی نگران و حساس نشو برای بتا پایین که خطر سقط بیشتره رعایت بیشتر باید کرد سعی کن هر وقت سردی خوردی بعدش مویز یا خرما خیلی کم بخوری من الحمدالله یه پسر سه و نیم ساله دارم که اون موقع بارداری رعایت زیاد کردم اما برج ۵ امسال متاسفانه یه سقط داشتم ۷ هفته که چون از اول بتا پایین بود و آگاهی نداشتم که مراقبت بیشتری باید کنم خیلی رعایت نکردم بشدت علاقه به خیار و گوجه و  سالاد و سردیجات داشتم دیگه در حد افراط و البته ناچار به چند بار مسافرت طولانی از غرب به شمال و بغل کردن پسرم و خیلی موارد که سهل انگاری کردم  قسمت نشد الانم باز در اقدامم اما هرچی این مدت تست میزارم خط Tکمرنگ میفته که بعد از ۳ تا تست  به فاصله ده روز این ماه بیخیال شدم تا ببینیم خدا چی میخواد

سلام عزیزمجگر الان مناسب نیست اما یه بار خوردن مشکلی پیش نمیاره و اصلا نگران نباش من طول مدت بارداری ...

عزیزم‌میشه شمارتونو داشته باشم؟۰۹۱۴۵۳۵۶۱۶۶ برا منه

سلام عزیزمجگر الان مناسب نیست اما یه بار خوردن مشکلی پیش نمیاره و اصلا نگران نباش من طول مدت بارداری ...

عزیزم میگم من زیر شکمم شدید درد میکنه سمت چپم درد میکرد الانم از امروز صبح سمت راستم تیر میکشه درد میکنه میترسم زبونم لال چیزی بشه.....راستی. ترشی همراه غذا میخورم که کرفس و هویج هم داشته یعنی واسه جنین ضرر هستش؟

عزیزم میگم من زیر شکمم شدید درد میکنه سمت چپم درد میکرد الانم از امروز صبح سمت راستم تیر میکشه درد م ...

قطعا خانم باردار باید تحت نظر پزشک باشه تا بتونه دوره بارداریش رو با خیال راحت طی کنه فردا یا هفته دیگه تونستی بروپیش پزشک تا همه چی رو چک کنه و قطعا بهت میکنه این دردها در حد تحمل عادیه فقط خدایی نکرده خونریزی روان خطرناکه و حتی لکه بینی هم مشکلی نیست ، بابت مصرف ترشی و چیزایی که گفتم خیلی کم اشکال نداره ولی زیاده روی نکن هر وقت چیزای سردی خوردی بعدش یکی دوتا مویز یا خرما بخور اما اونم زیاد نخوری در هر مورد تعادل رو رعایت کن  ،حمام کردنت هم طولانی و در گرمای زیاد نباشه ،خیلی نگران و حساس نشو خدا خودش داده و خودش هم حافظش هست هر وقت استرس داشتی و افکار نگران داشتی صوت تلاوت قرآن رو با صدای آرام گوش کن و دستت رو روی شکمت بزار اینجور  حست رو به اون رفیق کوچولوت هم منتقل میکنی و این کار بهت آرامش میده و انشاالله بعد از زایمانت هم همین صوت آشنا برای کودکت بهش آرامش میده توی نی نی سایت و گوگل و این سایتها هم دیگه پیگیر چیزی نباش که بهت استرس نده وقتی زیر نظر پزشکت باشی حواسش به همه چی هست و  موردی که باید رعایت کنی بهت میگه 

قطعا خانم باردار باید تحت نظر پزشک باشه تا بتونه دوره بارداریش رو با خیال راحت طی کنه فردا یا هفته د ...

سلام عزیزم خوبی؟میگم من اشتهام خیلی زیاد شده اصلا حالت تهوع ندارم همش پیخورم میگن چون زیاد میخوری بچه دختره....برا من جنسیتش اصلا فرق نمیکنه میگم فقط سالم‌باشه🤲🤲🤲 فقط میگم این پرخوری ۹ ماه ادامه دار میشه یا وسط ها قطع میشه؟دستوخودم‌نیست زودزود گشنم میشه

سلام عزیزم حالتون خوبه ؟رفیق کوچولوت خوبه الحمدالله؟ ببخشی من و رفیقم این دو سه روز بدجور سرما خوردگی یا آنفولانزا گرفتیم نشد باهات تماس بگیرم هردومون بشدت درگیریم و دارو به پسرم میدم کنارش میخوابم و گوشی و همه چی رو بیصداس ، نگران حالاتت نباش هر زنی ممکنه دوتا بارداریش هم مثل هم نباشه چه برسه در دو زن که نمیشه گفت حالات یکیه،پرخوری یا کم خوری همش بخاطر تغییرات هورمونی و گاهی استرس و تلقین هم هست وقتی زیر نظر پزشک باشی دکتر هر بار که مطب بری وزن و فشار خونت رو چک میکنه و با توجه به شرایطتت میگه که مجاز به چند کیلو اضافه وزنی ، سعی کن توی خورد و خوراکت سبزیجات و فیبر باشه تا هم حجم معدت رو پر کنه و هم مشکل گوارش و دفع نداشته باشی غذاهای چرب و شیرین و شورم زیادی نخوری ،دختر و پسر بودن این رفیق کوچولت هم اصلا برات مهم نباشه فقط هر روز صبح که بیدار میشی براش آیه الکرسی بخون و شکر نعمت کن ، انشاالله همه چی خوب پیش میره .

سلام عزیزم حالتون خوبه ؟رفیق کوچولوت خوبه الحمدالله؟ ببخشی من و رفیقم این دو سه روز بدجور سرما خوردگ ...

فداتشم عزیزدلم تو خوبی؟اره این سرماخوردگی جدید بد مریضی هستش ایشالله زودی خوب میشین🥰🌹 نه عزیزم جنسیتش اصلا برام‌مهم‌نیست خدا فقط بچه سالم بهم‌بده میترسم این پرخوری ادامه دار باشه من وزنم کلا ۵۰ هستش ولی پرخوری میکنم میترسم.فعلا نتونستم برم دکتر گفتم اخر این هفته برم 

فداتشم عزیزدلم تو خوبی؟اره این سرماخوردگی جدید بد مریضی هستش ایشالله زودی خوب میشین🥰🌹 نه عزیزم جنس ...

ممنونم فداتشم  لطف داری ،وزنت که خداروشکر خوبه و نگران اضافه وزن تا حدی که متناسب با رشد نرمال جنین باشه نگران نباش ،فکر کردم اضافه وزن داری که اونم پزشک بهت برنامه وزن گیری میده و مراقبت میکنه که عوارض اضافه وزن یا کمبود وزن ماههای آخر مشکلی برای وزن گیری جنین و فشار و قند خودت پیش نیاره، اگه ماما های بهداشت محلتون هم بری اونجا بهت برنامه میدن و دوره مراقب بارداری داری بخاطر بحث واکسیناسیون نوزاد هم باید در بهداشت محلتون پرونده داشته باشی 

سلام عزیزم 

میشه لطفا منم راهنمایی کنید؟

من ۱۱ دی پریود شدم، ۲۲ دی سونو دادم برای چک فولیکولام، ۴ تا داشتم، ۲ تا ۱۹ و ۲۱، دو تا هم ۱۱ و ۱۲، میدونم یکی هم آزاد شده بود چون ۱۵دی هم یه سونو داده بودم که یه فولیکول ۱۳ داشتم که توی سونو ۲۲ دی نبودش

خلاصه از ۲۲ دی داریم اقدام میکنیم برای بارداری

از دیروز به شدت سر درد گرفتم، دو طرف دلم چند روز تیر ضعیف میکشه، الان سمت چپ شکمم تیر میکشه و رگ پای چپم گرفته طوری که پام گز گز میکنه

دیروز هم یه کم ببخشید ترشح ژله ای دیدم که داخلش کمی خون بود

از بعدشم ترشح سفید دارم

مثل موقع پریودم هم دارم جوش میزنم

هنوز موعدم نشده البته

به نظرتون با این علائم، باردارم؟

ببخشید طولانی شد خیلی

سلام عزیزم میشه لطفا منم راهنمایی کنید؟من ۱۱ دی پریود شدم، ۲۲ دی سونو دادم برای چک فولیکولام، ۴ تا د ...

سلام عزیزم علائمی که گفتی منم در بارداریهای قبلم تجربه کردم 

به نظرم انشاالله که باردار هستی البته هنوز برای تست و آزمایش زوده بیشتر استراحت کن و مراقبت کن، شما اگه پریودت منظمه حدود ۲۴ و ۲۵ دی تخمکت آزاد شده که احتمالا اون ۱۹ و ۲۱ اس چون ۱۵ دی برای آزاد شدن تخمکی که بارور بشه احتمالش کمه چون میشه روز ۴ قاعدگیت، شما ۱۵ بهمن تست بزار ولی خیلی خیلی امیدوار باش که مثبته چون علائمت بخصوص ترشح قهوه ای نشانه خوبیه ،انشاالله خبر  خوش بهمون بدی