2777
2789

خوب درکتون میکنم کی با من هم درد 

اینجا از دلتنگی میگم کسی چه میدونه شاید سالها بعد من نباشم و تاپیکمو بخونن 

همیشع این اهنگ برام ی حس و حال خاصی بود گریه می کردم باهاش

نگو این گریه ها اون زمان برا این بود ک قراره چندسال بعد درگیر عشق کسی شم که با رفتنش ن تنها دل منو خون کنه

بلکه همه رو 

چ زیبا مرتضی پاشایی میگ 

😭😭😭😭😭
دل دنیا رو خون کردی که اینجوری تو رفتی
تموم دلخوشی هامو تو با رفتن گرفتی
مثل حس یه عشق  تازه بودی
مثل افسانه بی اندازه بودی
هیشکی برای من  شبیه تو نبوده
دنیا چه بی رحمی آخه تنهایی زوده
دل دنیارو خون کردی که اینجوری تو رفتی

مثل حس یه عشق  تازه بودی
دل دنیارو خون کردی  که اینجوری تو رفتی
مثل حس یه عشق  تازه بودی
هیشکی برای من  شبیه تو نبوده
دنیا چه بی رحمی آخه تنهایی زوده 💔💔💔💔

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به پیمان برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازدهم آبان ماه 1404 روزی بود که با دلتنگی ،پیمان رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد روزای فوت شدن خودش میفتم اینو برای یه خواننده دیگه ای یادمه اون زمان خوند بعدشم قسمت خودش شد بنده خدا 🥲

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

وای من گوش بدم اینا رو بدتر میشم

قشنگم قصدم ناراحت کردن نبود برو تو تاپبکاامثبت گفتم شاید یه هم درد بیاد همدلی کنه

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به پیمان برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازدهم آبان ماه 1404 روزی بود که با دلتنگی ،پیمان رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

قشنگم قصدم ناراحت کردن نبود برو تو تاپبکاامثبت گفتم شاید یه هم درد بیاد همدلی کنه

نه عزیزم ناراحت نشدم فقط خاستم بگم من این آهنگهای این مدلی رو نمیتونم کوش بدم وگرنه طرفدار زیاد دارن

یاد روزای فوت شدن خودش میفتم اینو برای یه خواننده دیگه ای یادمه اون زمان خوند بعدشم قسمت خودش شد بند ...

ارههه هم اون بود هم من هم پیمانم اما خودش رفته 

عشق منم رفته فقط 

جوونه عشقو تو دلم کاشته

نه عزیزم ناراحت نشدم فقط خاستم بگم من این آهنگهای این مدلی رو نمیتونم کوش بدم وگرنه طرفدار زیاد دارن

ن من چون عشقمو از دست دادم 

نه روزه

حرفادلمو میزنه

ن من چون عشقمو از دست دادم نه روزهحرفادلمو میزنه

اخی عزیزم انشاالله دلت آروم بشه .اینا بیشتر دپ می‌کنه 

یادمه اولین کسی که باهاش حرف میزدم منو ناراحت کرد گریه کردم بعدش آهنگ اشکین دلمو شکوندی برو حالشو ببر پلی میکردم اصلا فاز غمگین از قدیم بهم نمیومد

اخی عزیزم انشاالله دلت آروم بشه .اینا بیشتر دپ می‌کنه یادمه اولین کسی که باهاش حرف میزدم منو ناراحت ...

اشکین شاده 

ن دپ نمیشم چون هنوز عاشقشم 

هیچ کس ارزش نداره این آهنگ براش پخش بشه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست