2777
2789
عنوان

بی بی چک بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1441 بازدید | 182 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم میشه لطفا منم راهنمایی کنید؟من ۱۱ دی پریود شدم، ۲۲ دی سونو دادم برای چک فولیکولام، ۴ تا د ...

سلام عزیزم علائم هات دقیقا مثه علائم های من هستش انشالله که مثبت میشی

سلام عزیزم علائمی که گفتی منم در بارداریهای قبلم تجربه کردم به نظرم انشاالله که باردار هستی البته هن ...

سلام عزیزم خوبی؟من دیروز دکتررفتم گفت ۵ هفته ای هستش گفت دو هفته دیگه برا قلب جنین برم....توروخدااین دوهفته چیا بخورم که هم قلبش تشکیل بشه و بزنه هم مانع سقط بشه.

سلام عزیزم خوبی؟من دیروز دکتررفتم گفت ۵ هفته ای هستش گفت دو هفته دیگه برا قلب جنین برم....توروخدااین ...

سلام عزیزم بسلامتی و مبارکی انشاالله

خداروشکر که همه چی خوبه

من خودمم اطلاعاتم رو  از طریق  سرچ توی سایت و پست و تجربه  بقیه نی نی سایتها کسب کردم بهترین و بالاترین چیزی که در روند بارداری و رشد جنین تاثیر زیادی داره آرامش و عدم استرس مادره چون هر کدام از هورمونهایی که بابت اضطراب و استرس ترشح میشه تاثیرات منفی داره  و هرچی هم مواد مقوی بخوری اما اضطراب داشته باشی  بیفایدس ،پس شما اول از همه چی سعی کن آرامش و حس خوب و خوشبینی به همه چی داشته باشی و افکار منفی رو از خودت دور کن و با همراهی همسرت این دوره رو انشاالله به راحتی طی کنی توی تجربه خانمهای نی نی سایت دیدم گفته بودن موز و بادام خوبه و سبزیجات و الانم فصل انار و پرتقاله اونم گفتن خوبه اما زیاده روی نکنی ،خودت هم سرچ کن و بزار در مورد همه چی اطلاعات داشته باشی و با خیال راحت استفاده کنی 

سلام عزیزم بسلامتی و مبارکی انشااللهخداروشکر که همه چی خوبهمن خودمم اطلاعاتم رو از طریق سرچ توی سا ...

فداتشم عزیزم راستی دکتر گفت دوتا کیسه هست یکی بزرگ و عادیه یکی کوچیکه....بنظرت اونم رشد میکنه یا دفع میشه؟

عزیزم الان رفتم سرویس لکه کرمی مایل به قهوه ای اومد.....استرس گرفتم میترسم

سلام نگران نباش و استراحت کن و پله بالا پایین نرو  چیز سنگین برندار ،اگه برات امکان نداره راحت بری مطب زنگ بزن به منشی که به پزشکت اطلاع بده که اگه صلاح بدانه برات شیاف پروژسترون تجویز میکنه ،نگران نباش این موضوع تا وقتی که لکه قهوه ای طبیعیه من خودم بارادری های قبلم اینجور شدم و شیاف استفاده کردم قطع شد

سلام نگران نباش و استراحت کن و پله بالا پایین نرو چیز سنگین برندار ،اگه برات امکان نداره راحت بری م ...

خیلی میترسم اخه میگن قبل از تشکیل قلب شیاف تجویز نمیکنن

سلام نگران نباش و استراحت کن و پله بالا پایین نرو چیز سنگین برندار ،اگه برات امکان نداره راحت بری م ...

کمردرد و شکم درد هم دارم الان رفتم سرویس رنگ لک یکم مایل به صورتی شده