2777
2789
عنوان

بی بی چک بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 181 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میگم سونوگرافی کی میرن؟

انشاالله به سلامتی و مبارکی فردا آز بدی و همه چی عالی باشه

با توجه به میزان عدد بتات پزشکت تشخیص میده که کی سونو بدی که همه چی مشخص باشه عدد بتات  نرمال باشه حدود هفته ۸ و ۹ برای بررسی ساک حاملگی و تعداد جنین و سلامت و تعداد ضربان قلب جنین برات سونو تجویز میکنه

سیبسا جون شما گفتی که ۱۵ آذر اولین روز آخرین پریودته، دوره پریودتت منظمه ؟ یعنی امروز که تست گذاشتی ...

کاملا منظم که نمیشه گفت ولی اره از ۱۳ ام تا ۱۶ ام پریودم‌میشد از دو ماه پیش ۱۵ام‌پریودمیشدم ۲۲ ام هم عروسیم‌بود یعنی دیگه بعده عروسی پریودنشدم

عزیزم درد من هنوزم هستا لکه بینی داشتم امروز.شکم درد دارم

همه اینها طبیعیه زودتر دیگه جواب آزمایشات ببر تا زیر نظر پزشک باشی  مصرف سردیجات و چیزای محرک مثل فلفل و ادویه ها رو کم کن و موز و آجیل بخصوص بادام مصرف کن که برای سلامت قلب جنین خوبه هیچ وقت گرسنه نمانی و مراقب مصرف قند و نمکت از همین الان باش تا خدای نکرده ماههای آخر دچار مشکل نشی ،این دردها طبیعیه و بخاطر جا باز کردن رحم هست و خونرسانی به جفت تامین بشه این مدت رابطه نداشته باش مگر اینکه پزشکت بگه مانعی نداره مسافرت طوالانی و برداشتن چیز سنگینم مراقب باش و بیشتر از هرچیز به فکرای قشنگت بپرداز و شاد باش