2777
2789
عنوان

بی بی چک بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 181 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم

نظر من اینه انشاالله باردار هستی

اگه تاخیر پریودت بخاطر کیست میبود لکه قهوه ای نداشتی و فقط تیر کشیدن و درد تخمدان بود اما اینکه لکه قهوه ای داشتی علامت خوبیه منم ۱۵ آذر روز اولین قاعدگیمه  یه تست روز ۱۵ دی انجام دادم بعد از بیست دقیقه خط کمرنگ افتاد همون روز آزمایش بتا دادم ۲/۷ بود پزشکم گفتن که تستت مثبته اما چون آز منفی شده احتمالا زوده برای ۲۴ ام آز تیتر بتا برام نوشته مجدد ۲۰ دی تست انجام دادم بازم همون خط کمرنگ افتاد چون برج ۵ سقط ۷ هفته داشتم عجله دارم که زودتر جواب رو بدونم که تحت نظر پزشک باشم  

سلام عزیزمنظر من اینه انشاالله باردار هستیاگه تاخیر پریودت بخاطر کیست میبود لکه قهوه ای نداشتی و فقط ...

عزیزم‌منو خیلی امیدوار کردی خدا کنه منم مثبت شم از صبح سمت چپم تیر میکشه الانم درد دارم این روزا شدید سرگیجه هم دارم خداکنه بی بی چک نشون بده🤲🤲🤲🤲🤲

برات دعا میکنم .بعدا بیا بهم بگو خوشحال میشم . ولی اصلا استرس نداشته باش . مشکل خاصی که نداشتی؟

نه عزیرم مشکل خاصی که ندارم ولی میارسم این درد درد مثبتی نباشه سمت چپم از صبح تاالان درد خفیفی داره 

سلام عزیزمنظر من اینه انشاالله باردار هستیاگه تاخیر پریودت بخاطر کیست میبود لکه قهوه ای نداشتی و فقط ...

سلام همین که تست رو زدم هر دو تا خط ظاهر شد یعنی دیگه مثبتم؟ بی بی چک مارک روژان بود

خداروشکر تبریک میگم عزیزمقدر نعمت مادر شدن رو بدون و از لحظه لحظه بارداریت لذت ببر و شاکر باش

فداتشم یعنی الان مثبتم؟ اخه از دیروز صبح سمت چپم درد خفیفی داره پای چپمم درد میکنه

فداتشم یعنی الان مثبتم؟ اخه از دیروز صبح سمت چپم درد خفیفی داره پای چپمم درد میکنه

بله کاملا مطمئن باش

من برای پسرم اینجور بودم دقیقا مثل شما قبلش لکه بینی داشتم و بعد از دوسه روز تا تست گذاشتم مثبت شد تمام حالاتی هم که میگین برای منم همینطور بود  شما الان دیگه برو آزمایش خون بده و دیگه زیر نظر پزشک باش انشاالله دوره بارداری لذت بخشی داشته باشی 

منم سمت چپم یکدفعه میگرفت اولین بار داشتم ظرف میشستم دوسه انگشت زیر ناف سمت چپم بشدت گرفت و رگ پای چپم هم گرفت و این درد سمت چپ رو یکی دو هفته کم و بیش داشتم نگران این دردها نباش بخاطر خونرسانی رحم و جفت هست