2777
2789

منظورم بیشتر تو خونه داریه من یه بار اومدم پلو باقالی درست کنم باقالی ها رو با پوست گذاشتم!!

در حال ساختن نسخه بهتری از خودم هستم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

,ماهی تو فر درست کردم اما کم بود زمان پختش خوب نپخته بود درآوردم دادم شوهرم بخوره همون فقط سوتیم بود تو خونه داری

شاید یه روز سرد،شاید یه نیمه شب،دلت بخواد بشه برگردی به عقب

یه سوتی دوستمو تعریف میکتم 

بدون اینکه سبزی رو سرخ کنه قورمه سبزی ذرست کرده بود با سبزی خام😕

روانشناس و مشاور هستم......آماده ارائه مشاوره به دوستان عزیز نی نی سایتی❣️ (قبول دارم نام کاربریم خیلی لوسه ولی برای سال ۹۶ هست که ۱۸ سالم بود و تازه نامزد کرده بودم 😂🙈)

مال من غذانیست یه بارشوهرم یه تی شرت گرون خریده بود خیلی هم تاکید کرد که مواظب باش و......منم انداختمش تو لباسشویی صورتی یواش تحویل گرفتم بعد۷سال بازهم میگه

🔫🚬💀🍸

غذا رو یادم اومد ..آشپزی بلد نبودم 17 سالم بود مادر شوهرم رفت بیرون گفت ماکارونی درست کن من هم درست کردم ..له شده بود و بدون نمک 😂 خواهرشوهر م اومد چقدر حرف زد .. من هم گریه کردم شوهرم هم دعوا کرد با مادرش ..یه دعوایی شد بهش گفت زنت عقب مونده است غذا بلد نیست بپز ه ... 😐شوهرم بهش گفت مینشستی تو خونه خودت یا دخترت میپختی  

قربان وفای سگ ♥️

خداروشکر باوجود اینکه18 سالم بود کدبانو بودم.دوست همسرم با زنش اومدن خونمون برای شام بعد یه ماه از عروسی غذام به حدی خوب بود وقتی همسرم و دوستش رفتن خیابون دور بزنن به همسرم گفته بود اون غذا رو خانومت درست کرده یا خواهرت خیلی خوشمزه بود. چون اون شب خواهر شوهرمم بود، دیگه شوهرمم گفته بود خانومم درست کرده خواهرم بلد نیست نیمرو هم درست کنه.