2777
2789
عنوان

خانومایی که به تازگی یا یکسال کمتر بچشون از مای بی بی گرفتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 77 پست
نه بابا حساس نباش پسر من از یکسالگی مهده گاهی وقتا سرزده میرم از پنجره نگاش میکنم کیف میکنم 

احه این از پس خودش برنمیاد دیدم جلو چشم خودم بچه از خودش کوچیکتر تندتند  زدش این فقط میخندید 

خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من  در جریان است 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هی بگو جیش داری مامان .جیش  جییییییش .اره جییییییش داری  بزار بره تو حافظش ببر دسشویی بگ ...

والا فکر میکنم لج میکنه بع۱ی وقتا تو دستشویی نمیکنه ببرمش بیرون کارش میکنه،فکر میکنم تو حرف زدنم لج میکنه چون پیش بقیه بیشتر حرف میزنه باخودم حرف نمیزنه

پسر من فقط کلمه میگه اونم نه درست حسابی  جمله اصلا نمیگه دوسال و ده ماهشه خیلی نگرانم

نگران نباش بچه خواهرمن سه سال سه ماهشه همه چی میگه نمیتونه جمله بندی کنه خیلی خواهرم عصه میخوره ولی ما امیدواریم که بلاخره پیشرفت کنه

برای شادی روح مادرم صلوات بفرستین
متاسفانه زیا حرف نمیزنم باهاش اینجا اولین باریه که اعتراف میکنم  همیشه تا میگن تو باهاش حرف نم ...

خوب دیگه من دخترم از شش ماه حرف زد کلمه گفت الانم کلی شعر بلده چون موقع خواب و وقتی بیداره دائم باهاش حرف میزنم براش قصه میگم کتاب داستان میخونم 

الانم خوابه که تو گوشی هستم کلا گوشی رو یا الان میگیرم دستم یا شبا از 12 به بعد چون نمیخوام به گوشی هم عادت کنه خداروشکر بااینکع همه بچه های اطرافم تبلت وگوشی دارن ولی اصلا علاقه نداره بیشتر عاشق کتاب و دفتره  ولی بازم بلده باگوشی کارکنه وولی نمیزارم زیاد بیاد طرف ابنوچیزا

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
والا فکر میکنم لج میکنه بع۱ی وقتا تو دستشویی نمیکنه ببرمش بیرون کارش میکنه،فکر میکنم تو حرف زدنم لج ...

دختر منم اوایل با اینکه از پوشک بدش میومد ولی نیگفتم بریم دیتشویی ابرو میخواند بالا میگفت باید رو فرس بکنم میشست رو فرش دستشویی میکرد خداروشکر شودت آموزشی پاش بود ولی کلا دوهفته اینا طول کشید چون اصلا نه دعواش کردم نه به زور میبردمش

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
خوب دیگه من دخترم از شش ماه حرف زد کلمه گفت الانم کلی شعر بلده چون موقع خواب و وقتی بیداره دائم باها ...

اوایل خیلی به گوشی علاقه داشت الان نه 

کتاب میخونم براش گوش نمیکنه شعرم میخونم اهمیت نمیده بیشتر به فکر خرابکاریه

خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من  در جریان است 

بچه من گوشی دست من نمیده خودش پو میاره بهش سلام میکنه که اونم جوابشو بده همه فیلمارو خودش میاره اونی که دوست داره رو میاره اونیم که دوست نداره رد میکنه گوشی میزنه شارژخیلی شیطون میره کنترل تلویزیون میاره روشن میکنه و بیرون رفتنی قبل من خاموشش میکنه 

اوایل خیلی به گوشی علاقه داشت الان نه  کتاب میخونم براش گوش نمیکنه شعرم میخونم اهمیت نمیده بیش ...

خوب بایکی دوبار که علاقه پیدا نمیکنه دخترمنم شاید نزدیک ده تا کتاب داستانو پاره کرده ولی من همونم براش نگه میدارم میگم دخترگلم مباید پاره کنی مگه نمیخوای بزرگ بشی بری مدرسه این کاربدیه   حتی خودش پاره میکرد میگفت مامان کاربد کردم اخ اخ اخ دیگه نمیکنم اما الان هلاقه داره میگه بشین برام بخون

بچه من گوشی دست من نمیده خودش پو میاره بهش سلام میکنه که اونم جوابشو بده همه فیلمارو خودش میاره اونی ...

هزار ماشالا باهوشه خوب حیفه این هوشش برا گوشی هدر بره بهش نقاشی یاد بده من الان دخترم دست راست و چپشم بلده حتی شعر بیتاب پازل بندم مثل بلبل میخونه

هزار ماشالا باهوشه خوب حیفه این هوشش برا گوشی هدر بره بهش نقاشی یاد بده من الان دخترم دست راست و چپش ...

براش دفترنقاشی با مداد رنگی گرفتم ولی فعلا یاد ندادم به هوشش شک ندارم من وشوهرم هردو تحصیل کرده ایم اما متأسفانه من زیاد تو گوشی میرم برا همین پسرم همش به گوشی علاقه پیدا کرده البته من همش فیلم های اموزش اعداد و رنگ ...این چیزا دان کردم تا یا بگیره  

خوب بایکی دوبار که علاقه پیدا نمیکنه دخترمنم شاید نزدیک ده تا کتاب داستانو پاره کرده ولی من همونم بر ...

عه اره اینم پاره میکنه یعنی بازم بخرم براش بخونم؟بعد خودش عادت میکنه و علاقه پیدا میکنه؟

براش دفترنقاشی با مداد رنگی گرفتم ولی فعلا یاد ندادم به هوشش شک ندارم من وشوهرم هردو تحصیل کرده ایم ...

درسته تو گوشی هم یاد میگیره ولی وقتی خودت بهش یاد بدی تاثیرش خیلی بهتره و بیشتره من اول کلی توپ کوچوله رنگی رنگی خریدم تو استخر ریختم میشست توش با توپا رنگارو بهش یاد دادم بعد یاد دادم مداد دستش بگیره و بعدش شعر خوندنو حالا دست چپ و راستو یاد گرفته الانم دادم شمردنو بهش یاد میدم

براش دفترنقاشی با مداد رنگی گرفتم ولی فعلا یاد ندادم به هوشش شک ندارم من وشوهرم هردو تحصیل کرده ایم ...

اره منم کلی براش دان کردم اتفاقا رنگها و فصل هارو اول بلد نبود بگه الان میگه ولی نه واضح مثلا سبز رو میگه سز بنفش رو میگه ببش