2777
2789
عنوان

خانومایی که به تازگی یا یکسال کمتر بچشون از مای بی بی گرفتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 77 پست
درسته تو گوشی هم یاد میگیره ولی وقتی خودت بهش یاد بدی تاثیرش خیلی بهتره و بیشتره من اول کلی توپ کوچو ...

باریکلا معلومه ماشالا مادر باحوصله و صبوری هستی 

منم دلم خوشه مثلا مادرم اه اه

خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من  در جریان است 
عه اره اینم پاره میکنه یعنی بازم بخرم براش بخونم؟بعد خودش عادت میکنه و علاقه پیدا میکنه؟

اره بشونش رو پات براش بخون اگه جیغ زد بگو عکساشو نگاهدکن دونه دونه اسم حیوونا رو براش بکو حتی صداشونو همشو یاد میگیره اگه زیاد تکرار کنی یه چیزی رو یاد میگیره حوصله بابد زیاد داشته باشی فعلا با اجازت من برم دخترم بیدارشد

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باریکلا معلومه ماشالا مادر باحوصله و صبوری هستی  منم دلم خوشه مثلا مادرم اه اه

من خیلی براش وقت میزارم ممنون تازه مامانم میگه تو اصلا برا وخترت وقت نمیزاری

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم