2777
2789
عنوان

خانومایی که به تازگی یا یکسال کمتر بچشون از مای بی بی گرفتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 77 پست

پسرمن بچه باهوشی هست صلوات دست پاشکسته میگه یه توپ دارم قلقلی هم میگه و خیلی کلمات میگه اما دستشویی میبرم فقط هی اهرم شیرو عقب جلو میکنه کل لباسمو کثیف میکنه

برای شادی روح مادرم صلوات بفرستین
پسر منم حرف زدنش تو مهدکودک فول شد .زیاد باهاش حرف بزن یا بزارش مهد 

گذاشتم مهد دلم طاقت نیاورد اوردمش پس 

همش فکر میکردم بهش نمیرسن

خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من  در جریان است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه خودشم طفلی خیلی اذیت میشه یه چیزی،میخاد هی باید جیغ بزنه یا گریه کنه  نمیگه که مثلا مامان ...

دقیقا منم همین مشکل داره،مثلا کامل دستشوییش بیاد میفهمه ولی بلد نیس بگه باید خودم حواسم باشه

منم به هر کی میرسم که بچه اش همسن پسر منه هی ازش سوال مسپرسم بعضی وقتام حسودیم میشه والا

زیاد باهاش حرف بزنید براش شعر بخونید شعرای حسنیرو بزارید ببینه تشویقش کنید اگه یاد بگیره بخونه براش کادو میخرین اما دیرنیست وقتی کلمه رو میگه مطمن باشید جمله هم میگه استرسم نداره بالاخره جمله هم میگن

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
اخه هیچ پیام نمیده حالا پیام داده بود اینو بگه گفت دوهفته است من خیلی بهم برخورد گفتم لابد من تنبلم ...

بابا کی به کیه توام میگفتی عه تازه دوهفته اس؟من یک ماهه گرفتمش از پوشک

خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من  در جریان است 
دقیقا منم همین مشکل داره،مثلا کامل دستشوییش بیاد میفهمه ولی بلد نیس بگه باید خودم حواسم باشه

من جیشو میگه دیش 

پی پی رو میگه 

ولی کلا دوس داره رو اعصاب من باشه نمیگه خودم باید حواسم باشه

هی بگو جیش داری مامان .جیش 

جییییییش .اره جییییییش داری 

بزار بره تو حافظش ببر دسشویی بگو جیییییش کن یا خودت بشین بگو من دارم جیش میکنم جییییش رو کلمه تاکید کن بلاخرخ

زیاد باهاش حرف بزنید براش شعر بخونید شعرای حسنیرو بزارید ببینه تشویقش کنید اگه یاد بگیره بخونه براش ...

متاسفانه زیا حرف نمیزنم باهاش اینجا اولین باریه که اعتراف میکنم 

همیشه تا میگن تو باهاش حرف نمیزنی سریع جبهه میگیرم که نههههه من خیلی باهاش حرف میزنم

درصورتی که اینطور نیست واقعیتش اینه که من همش سرم تو گوشیمه