2777
2789
عنوان

خانومایی که به تازگی یا یکسال کمتر بچشون از مای بی بی گرفتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 77 پست
منم 3 سالگی گرفتم حتی یک بار هم نه شب و نه روز خیس نکرد جایی رو راحت و بدون دردسر وقتی زود باشه،ه ...

اره واقعا

منم دقیقا همینطور👍

عکس پروفایلم خودم نیستم.مائده محمدیه.😍مدلینگه.صرفا جهت اطلاع😂
پسرمنم همسن پسر شماست من خودم میبرمش کارش میکنه خودش نمیگه،بچه شما حرف میزنه؟چیا میگه؟

پسر من فقط کلمه میگه اونم نه درست حسابی 

جمله اصلا نمیگه

دوسال و ده ماهشه خیلی نگرانم

خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من  در جریان است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه من ۱۴ماهشه مای بی بی فقط مهمونی میرم میزنم تو خونه کلا تو دستشویی وقتمونو سپری میکنیم😂😂😂ولی یاد گرفته ...جیشو میگه دستشویی بزرگشم میره جلو دستشووییی وای میسه ععععع میگه ....مای بی بی دوست نداره مهمونی هم بزور میبندم یکم اعتمادم زیاد شه مهمونی نمیبندم الان ۲،ماهع میگه

دوستتم یه کم دروغ قاطی حرفاش کرده حتما .ضمنا با این سن بچه باید کلا تو دسشویی بخوابه .اخه تو این سن ...

بعضی از بچه ها سیستم دفعشون بطور ژنتیکی خیلی زود تحت کنترل در میاد . امکان داره بچه ی دوست استارتر از این دسته باشه . البته بعضی ها هم هستن که فقط بخاطر اینکه بقیه بگن به به چه مادر زرنگی!! بچه رو شکنجه و عذاب جسمی و روحی میکنن که هر طور شده زودتر از پوشک بگیرنش

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
یه نصیحت  تا سه سال از پوشک نگیرید  من کلافه شدم بخدا هنوزم بعد سه ماه یاد نگرفته فقط ب ...

خخخخ اره 

به من همه میگفتن از پوشک بگیرش.

دخترمن زود به حرف افتاد خیلیم عاقله...بعد همه میگفتن خب اینکه همه چی میگه بگو دیتشوییشم بگه من زیربار نمیرفتم میگفتم نه تا بزرگ شه....انقدم راحت بود خداروشکر....😊

پسر من فقط کلمه میگه اونم نه درست حسابی  جمله اصلا نمیگه دوسال و ده ماهشه خیلی نگرانم

پسر منم چند تا کلمه بیشتر نمیگه جمله بندی بلد نیس منم خیلی نگرانم واسه همین از همه سوال میپرسم

1 سال و نیم زوده

روانشناسا میگن بچه هایی که بین 2 سال و نیم تا 3 سال از پوشک گرفته میشن خیلی کمتر مبتلا به شب ادراری میشن

اما بچه هایی که زود از پوشک گرفته میشن اغلب شب ادراری دارن

.Pain🔥you made me a believer

اگگه کلمه بگه جمله هم میگه نگران نباش

اخه خودشم طفلی خیلی اذیت میشه یه چیزی،میخاد هی باید جیغ بزنه یا گریه کنه 

نمیگه که مثلا مامان ماشین قرمزمو بده بازی کنم

خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من  در جریان است 

اخه هیچ پیام نمیده حالا پیام داده بود اینو بگه گفت دوهفته است من خیلی بهم برخورد گفتم لابد من تنبلم وگرنه چطور میخوام به بچه یکو نیم ساله ادرار و مدفوع حالی کنم بگم جیش داشتی بگو اخه بچه خواهرم سه سال سه ماه یکیشم سه سال گاهی میگن گاهی نمیگن تا یادمه خواهرم دوسال داره میگه بچم گرفتم کل خونش نجاست برداشته شوهر منم خیلی حساسه

برای شادی روح مادرم صلوات بفرستین
پسر منم چند تا کلمه بیشتر نمیگه جمله بندی بلد نیس منم خیلی نگرانم واسه همین از همه سوال میپرسم

منم به هر کی میرسم که بچه اش همسن پسر منه هی ازش سوال مسپرسم بعضی وقتام حسودیم میشه والا

نه بعضی از بچه ها دیر به حرف میوفتن.پسردایه منم هیچی نمیگفت فقط میگفت بابا مامان دادا.همین😊

قربونش برم...بهش تخم کبوتر میدادن بازم فایده نداشت....بعدا خودش ب حرف افتاد الان انقد حرف میزنه مختو میخوره😂😂😂

(ب نظرم باهاش زیاد حرف بزن.قصه بخون.شعر بخون.خاله بازی کن...کلا حرف زیاد بزن.اونم یادمیگیره....من بادخترم انقد اینکارو میکردم که از هفت ماهگی گفت مامان بعدم باباو دایی و اینا.....)