2777
2789
عنوان

خانومایی که به تازگی یا یکسال کمتر بچشون از مای بی بی گرفتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 77 پست

نه بابا زوده الان....اتفاقا بزرگ شه بهتره که..اصلانم ازش دیشش در نمیره☺

من دخترمو دو ماه مونده بود سه سالگیش گرفتم...کلا یکی دوبار دستشوییشو دیرگفت نجس کرد.همین 

انقد راحت بودم هم خودم هم خودش

عکس پروفایلم خودم نیستم.مائده محمدیه.😍مدلینگه.صرفا جهت اطلاع😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دو سال و نیم گرفتم. اما هر وقت به یادش میوفتم اشکم سرازیر میشه. همه میگفتن بیخیال شو.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

یه نصیحت 

تا سه سال از پوشک نگیرید 

من کلافه شدم بخدا هنوزم بعد سه ماه یاد نگرفته

فقط به زندگیم گند زدم اومدم زرنگی کنم مثلا 

خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من  در جریان است 

منم 3 سالگی گرفتم

حتی یک بار هم نه شب و نه روز خیس نکرد جایی رو

راحت و بدون دردسر

وقتی زود باشه،هم بچه اذیت میشه هم مادر خسته و کلافه میشه

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

استادترجون من دخترم الان دوسالو دوماهشه عاز 15 فروردین امسال گرفتمش خودشم بدش میومد از مای بیبی همیشه باز میکرد 

ببین من براش شورت آموزشی گرفتم اول تو خونه پاش میکردم چه شب چه روز اصلا شبا هم مای بیبیش نکردم ولی هر یه ربع به یه ربع میبردمش دستشویی و دائم بهش میگفتم مامان جیش داری بگو نکنیا حالا از سه بار یه بارشو میگفت اما خیلی کم پیش میومد تو شورت انوزشیم بکنه چون من میبرمدمش خلاصه سر دوهفته راحت شدم دیگه شورت آموزشی هم پاش نکردم ولی برای اطمینان بیشتر هنوز شبا زیر تشکش مشمبا میزارم اما نمیزارم بفهمه

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

گناه داره بچت.....

خیلی زوده الان 

به کسی کار نداشته باش

مادرشوهرمن میگفت من پسرمو (یعنی شوهرمنو) از یکسالگی میبردمش دستشویی.

انقد به من میگفت .به شوهرم یاد میداد میگفت دیگه مای بیبی نخر بزار از پوشک بگیرتش..😒😒😒😒😒

منم اصلا محل نمیدادم.تا ۲سالو ۱۰ماهگی از پوشک گرفتمش...

بچه با بچه فرق داره......

عکس پروفایلم خودم نیستم.مائده محمدیه.😍مدلینگه.صرفا جهت اطلاع😂

اگه بچه امادگی داره اره بگیر اگه نه به هیچ عنوان نگیر بزار یکم بگذره۰یکی ۳سالگی یاد میگیره یکی زودتر۰دخترمن ۱۸ماهش بود قشنگ میگف ولی نگرفتمش الان ک ۲۲گرفتمش خییییییلی راحت۰بچه با بچه فرق داره

با دختر من همسنه همه میگن بگیر دیر شده ولی من نمیتونم حوصله ندارم😔

ول کن باو بی خیال همه .به منم میگن الان سرده بزار باشه عید منم عید میگیرم 

البته پسر من دوهماهی هست اصلا تو پوشکش پی پی نمیکنه پوشکشو باز میکنم میبرم دسشویی ولی جیش رو ......😒😒