2777
2789
عنوان

خونریزی در ماه اول بارداری

145 بازدید | 15 پست

من شنبه رفتم ازمایش خون دادم دیدم بتا بالا هست متوجه شدم باردارم ولی از همون روز شنبه تا امروز همش خونریزی دارم خون قهوه ای رنگ ، کم هم نیست که بگم لکه بینی هست ، متوسطه ، خیلی نگرانم میگم نکنه مال سقط یا حاملگی خارج از رحم باشه 

دکترم شنبه اینده وقت گرفتم ، هی از شنبه میگم امروز قطع میشه فردا قطع میشه ولی تموم نمیشه خیلی میترسم ،چیکار کنم 😔

خواهشا اگر کسی تجربه داشته بگه 

عزیزم خب تو این یک هفته یه دکتر می‌رفتی سونو می‌دادی دلیلش معلوم بشه این همه وقت منتظر موندن درست نی ...

بابا دکتر وقت نداد ، بعدم با خودم فکر کردم طبیعیه گفتم حتما قطع میشه ، تو سایتا هم خودم بعضیا گفته بودن طبیعیه ، اما امروز تو اینستا از ی خانم دکتر پرسیدم گفت احتمال سقط هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا دکتر وقت نداد ، بعدم با خودم فکر کردم طبیعیه گفتم حتما قطع میشه ، تو سایتا هم خودم بعضیا گفته ب ...

نه طبیعی نیست دکتر خودت نیست جای دیگه برو 

حتما باید سونو بدی 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

باردارم دیگه توکل بخدا چون دکترها خیلی تشخیص درستی نمیدن

اره دقیقا ، حالا انشالله به خیر و خوشی زایمان میکنیم دوتاییمون بعد میایم به تاپیک میخندیم که چقدر نگران بودیم 

درد مداوم ندارم گهگاهی زیر دلم درد میکنه ولی دردش خفیفه و قابل تحمل

اخه من تجربشو دارم.اولش بی بی چکم ضعیف مثبت می‌شد آزمایش دادم منفی بود بعد از ۱۴روز بعد موعد تازه آزمایشم مثبت شد بتا بین ۱۰۰ تا ۴۰۰ بالا پایین می‌شد بعد لکه بینی گرفتم و درد پهلو اولش کم بود بعد جوری شد که رو شکمم میخوابیدم دردش کم بشه درد لگن هم داشتم یعنی پایین کمر رو باسن خیلی درد می‌کرد آخر یه آمپول متوتروکسات زدم دفع شد یه روزه.انشاالله واسه شما اینجوری نباشه ولی خیلی پیگیر باش زود متوجه بشی.اگه تهرانی برو بیمارستان امام خمینی