2777
2789

خانمایی که به بچه هاتون غذا میدین دکترای بچه هاتون فقط گفتن زرده تخم مرغ بدین یا سفیده هم مجازه؟

بچه ها میشه برای سلامتی بچم یه صلوات بفرستین به وقت و سالم بدنیا بیاد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا دکتر وختر من توی جزوش نوشته زرده و سفیده با هم؟؟؟؟

خیییییلی دکتر طراز اولیه توی اصفهان

دکتر منم همینو گفت دکتر ایرانپور میشناسی؟

آره پیش ایران پور میبرمش

سه روز بود داشتم با سفیده میدادم یهو دوستام گفتن مشکل داره نده 

شما ازش نپرسیدی چرا گفته سفیده هم بدیم؟

چننننند بار توی جزوش تاکید کرده زرده و سفیده با هم

بچه شما چند ماهشه؟

آره پیش ایران پور میبرمش سه روز بود داشتم با سفیده میدادم یهو دوستام گفتن مشکل داره نده  شما ...

وقتی دکتر گفته بده بده دکتر خوبیه.الان ده ماه.دکتر به من گفت یا به حرف مامانا گوش کن یا من.اون دکتره بهتر از دوستات میدونه

آره پیش ایران پور میبرمش سه روز بود داشتم با سفیده میدادم یهو دوستام گفتن مشکل داره نده  شما ...

سلام میشه ادرس دکتر وشمارشو برام بفرستی من بچم حسابی بد غذا لاغر به نظرت حوبه ببرم پیشش

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
سلام میشه ادرس دکتر وشمارشو برام بفرستی من بچم حسابی بد غذا لاغر به نظرت حوبه ببرم پیشش

سلام گلم دکتر خوبیه فقط باید حرفاسا مو به مو اجرا کنی وگرنه بد میپره بهت میفرستم الان

وقتی دکتر گفته بده بده دکتر خوبیه.الان ده ماه.دکتر به من گفت یا به حرف مامانا گوش کن یا من.اون دکتره ...

آلرژی نداد؟ اسهال، استفراغ؟

آخه فقط ایران پور میگه با سفیده دکترا دیگم میگن فقط زرده

منم خیلی قبولش دارم

ببخشید گلم

دخترم مدام خوابو بیدار میشه

روبروی درب داشگاه اصفهان توی خیابون داشگاه یه کوچس انگار زلالی هس اسمش اگر اشتباه نکنم

سرش یه داروخونس

تو تا مجتمع توش هس پردیس 1 و 2 توی پردیس 1 طبقه 2

36210021شمارش حتما نوبت بگیر و برو هر روز 12.5 زنگ بزن برا نوبت