2777
2789
عنوان

تو رو خدا دقت کنید چرا عاقل کند کاری که بازآرد پشیمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 3373 بازدید | 40 پست
نه عزیزم هنوز اندر خم همون کوچه قبلی هستم

سلام عزیزم اگه پیام منو دیدی سریع بهم جواب بده منم مشکل شما رو دارم شما چکار کردید واسه هایپر پلازی واقعا ترسیدم که دیدم شما بعد از گذشت چند سال هنو باردار نشدید درمان رو کامل انجام دادید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی فهمیدی هایپر پلازی داری دکترت دارو چی بهت داد من بچه ندارم 😪😪

همون موقع بهم مجسترول داد ولی من نخوردم. یه دکتر دیگه رفتم بهم دوفاستون داد خوردم ولی دیگه از اون موقع دکتر نرفتم 2 3 سالی میشه

بله دوستان من یک دوره یک ماهه خوردم فکر کنم مجموعا 2 لیتر اما اینکه چه به روزم آورده رو حتی جرات نکر ...

ببخشید نشکل هایپرپلازی شما رفع شد ؟من خیلی نگرانم منم دارم این مشکلو

ببخشید نشکل هایپرپلازی شما رفع شد ؟من خیلی نگرانم منم دارم این مشکلو

من یکبار رفتم دکتر بهم دوفاستون داد بعد از چند ماه رفتم گفت خوب شده اما الان 4 ساله دیگه پامو تو مطب دکتر زنان نزاشتم دچار فوبیای پزشک و محیطهای بیمارستانی شدم

من یکبار رفتم دکتر بهم دوفاستون داد بعد از چند ماه رفتم گفت خوب شده اما الان 4 ساله دیگه پامو تو مطب ...

پس خداروشکر حتما مشکلت رفع شده دوباره برنگشته که دیگه مطب دکتر نمیری آره؟