2777
2789
عنوان

تو رو خدا دقت کنید چرا عاقل کند کاری که بازآرد پشیمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 3364 بازدید | 40 پست

قبل تجویز رازیانه اول آز و چک آپ باید انجام بشه(: واینکه هرکسی تجربه شخصی دارهه... قبل هرکاری بهتره بادکتر یا داروساز مشورت بشه

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

ترشح از سینه از هفته 26 طبیعیه؟؟؟؟

ترشح ابکی بی رنک در حد روزی دو قطره  

خدایا  خیلی  ممنونم که همیشه هوامو داری  خدایا زندگیمو به خودت سپردم ممیشه یه پول قلمبه بفرستی برامون که خونه بخریم  جایزه ای چیزی با خوشحالی به دست بیاریم و خرجش کنیم  یه خونه150 متری  دوتا اتاقخخواب اشپزخونه شیک دلباز روشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هميشه فك ميكردم ادم راحت حامله ميشه  از وقتي اومدم تو ني ني سايت و ديدم يكي ميگه دوسال اقدا ...

خیلی هم به فضای مجازی اعتباری نیست.ّ

اونایی که راحت و اسون و زود باردارشدن کمتر میان خب

منتظر نی نی هستیم.یه صلواتما رو مهمون میکنید؟    
حقیقتا همینطوره

استارتر بار دار بودی  مصرف میکردی  یا  قبل از بارداری  روزی چقدر میخوردی؟؟؟

خدایا  خیلی  ممنونم که همیشه هوامو داری  خدایا زندگیمو به خودت سپردم ممیشه یه پول قلمبه بفرستی برامون که خونه بخریم  جایزه ای چیزی با خوشحالی به دست بیاریم و خرجش کنیم  یه خونه150 متری  دوتا اتاقخخواب اشپزخونه شیک دلباز روشن
قبل تجویز رازیانه اول آز و چک آپ باید انجام بشه(: واینکه هرکسی تجربه شخصی دارهه... قبل هرکاری بهتره ...

چکاب درسته

Nilooparقدیمی ام. سال۹۵عضو شدم.... اما اون کاربریم لو رفت😂😂😂
من که برعکس خیلیا که داروگیاهی رو قبول دارن.من اصلا قبول ندارم.و هیچ تاثیریم ازش تاحالا ندیدم.

من خودم به داروهای گیاهی و روشهای سنتی اعتقاد دارم و از روی اعتقاد هم رفتم سراغ درمان گیاهی اما وقتی نتیجه معکوس گرفتم به این نتیجه رسیدم که فقط با روش های صحیح و از طریق مراجع صحیح باید اقدام کرد نه سرخود

خیلی هم به فضای مجازی اعتباری نیست.ّ اونایی که راحت و اسون و زود باردارشدن کمتر میان خب

دقیقا بیشتر آدما راحت باردار میشن ولی نمیگن 

بعدم تا یکسال باردار نشدن طبیعیه من اصلا استرس کسایی که زیر یکساله منتظرنو درک نمیکنم من وقتی حس کردم موقع بچست جلوگیریت قطع کردم همین بیبی چکم حتی نداشتم تو خونه 

من خودم به داروهای گیاهی و روشهای سنتی اعتقاد دارم و از روی اعتقاد هم رفتم سراغ درمان گیاهی اما وقتی ...

مرسی از دلسوزیت 

طب سنتی قابل احترامه ولی اگه کاربرد داشت که آمار مرگ و میر و بیماری اینقدر قدیم بالا نبود طب مدرن هم از دل همین طب سنتی دراومده فقط پیشرفته ترشه و یکم دقیق تر 

من خودم به داروهای گیاهی و روشهای سنتی اعتقاد دارم و از روی اعتقاد هم رفتم سراغ درمان گیاهی اما وقتی ...

گفتم خیلیا اعتقاد دارن.ولی من ندارم.کلا طب سنتی پول و انرژیتو فقط میگیره با اون داروهای بدمزه اش