2777
2789

من نه در حد خرچنگ ولی سعی میکنم تو خونه خاص باشم 

بیروت با اینکه باحجاب ولی سعی میکنم در حد خودم بهترین هارو بپوشم 

نمیزارم موهای صورتم دستم در بیاد و هرماه اپیلاسیون 

اما کیه ک قد بدونه

فرانسه بمیرد زیبایی میمیرد/آلمان بمیرد قدرت میمیرد/بریتانیا بمیرد سیاست میمیرد/ایران بمیرد تمدّن میمیرد/وعرب بمیرد خیانت میمیرد🙇
اونوقت اصلا میتونی به کارای خونه برسی با این وضع؟؟؟

اره به همه كارامم ميرسم ي جورايي جز برنامه هاي زندگيم شده تو دانشگاه معدلم ١٩بود هر امتحان با ي ست و طرح ناخون ميرفتم درسامم بيست ميشدم دوستام ميگفتن ما وقت نميكنيم وقت امتحانا شام بخوريم بريم حمون تو چيكار ميكني لعنتي هم قرتي هستي هم شاگرد اول 😅😅خب تيپ زدنم نهايت دوساعت  طول ميكشيد چ ربطي ب درس خوندنم داشت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نه در حد خرچنگ ولی سعی میکنم تو خونه خاص باشم  بیروت با اینکه باحجاب ولی سعی میکنم در حد خو ...

البته مجرد بودم اصلا باحجاب نبودما😅😅😅😅

فرانسه بمیرد زیبایی میمیرد/آلمان بمیرد قدرت میمیرد/بریتانیا بمیرد سیاست میمیرد/ایران بمیرد تمدّن میمیرد/وعرب بمیرد خیانت میمیرد🙇

دانشجو بودم یکی از بچه ها دوست از خارج اومده بود 

اومد پیش ما 

گفتیم شام کجا بریم کجا بریم رفتیم یه رستوران لاکچری تبریزیا شاید بشناسن رستوران جلالی سردرود تو برج شهر 

۳۰۰ شد غدامون😅

محل کاره من جای باکلاس شهره 

داشتم میومدم جلو ی مرکز درمانی ی خانمی جلومو گرفت باچشم اشکی کع توروخدا کمکم کن مریضم پول ندارم ام ار ای بدم

منم ۲۵ تو کیفم بود کیفمو باز کردم ۲۰ تومن بهش دادم و گفتم پول نقد همینو دارم اگه داشتم بیشتر میدادم

اونم پرووو گفت بریم عابربانک پول دربیار بهم بده😨

هرچی میخواستم بپیچونمش دوباره چشاشو اشکی کرد و التماس

فهمیدم این کیسه دوخته برام 

گفتم خیلی بهم گیر بدی همین ۲۰ تومنم ازت میگیرم اه

یادم میاد حرصم میگیره

زندگی زیبا شد، درست از همان زمانی که تو تمام زندگیمان شدی

من در اوج بيماري اين معيارام نبايد بهم بخوره سر عمل دماغم اومدم خونه لاكم لب پر شده بود با دماغ گچ گرفته داشتم لاك ميزدم عكسشو داده بودم ب دوستام تو گروه تركيده بودن ميگفتن گمشوبرو استراحت كن خخ

من در اوج بيماري اين معيارام نبايد بهم بخوره سر عمل دماغم اومدم خونه لاكم لب پر شده بود با دماغ گچ گ ...

وااای شوخی میکنی؟؟؟؟حالا من تصمیم دارم عمل کنم چون بچه م کوچیکه دودلم میگم نمیتونم تا خیلی وقت بهش برسم