2777
2789
فشارم میفته افت فشار دارم گریپ فورت برا فشار بالایی هاس

مرضی چشمای ما ب اون عکس پروفایلت عادت کرده بود ب پاهای کوچولوی آیه😍😍😍😍😍😍

جدید گذاشتی 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرضی چشمای ما ب اون عکس پروفایلت عادت کرده بود ب پاهای کوچولوی آیه😍😍😍😍😍😍 جدید گذاشتی 

اینم دستِ شوهرم و منو آیه اس😍😍😍الان به این عادت کنید دیگه عوض نمیکنم

.Pain🔥you made me a believer

حتما دوستم امتحان میکنم به نظرم ادم با کلاس و شیک و بزرگی هستی  ممنونم که منو بیدار کردی

عزیز دلمی😘😘 نه اینطوریام نیست لطف داری😁😘😘😘

🍃درشگفتم از شخص متکبّر، که دیروز نطفه اے بوده وفردا لاشہ ای است... عَجِبتُ لِلمُتَكَبِّرِ الَّذى كانَ بِالمسِ نُطفَةً وَيَكونُ غَدا جيفَةً؛ ...امام علی علیہ  السلامـ🌷

بیار با شوهر رفتیم مغازه میخاستم لباس بگیرم.یکی رو انتخاب کردم ۱۱۰تومن بود....شوهرم گفت حالا صد حساب کنید.فروشنده گفت نه نمیشه با خنده دلش میخاست شوهرم بیشتر اصرار کنه پیشش...

شوهرم خدای لاکچری😎😎۱۱۰تومنو داد و هیچی نگفت داشتیم میومدیم بیرون گفت اقا این ده تومنو بگیرید شوهرم گفت نه باشه😎😎و اومدیم بیرون....

انقد شوهر لاکچریی دارم من  

اونیکه اسم یه موجود خطرناک و کشنده رو گذاشت عروس دریایی قطعا مادر شوهر بوده😑😑😅
دوستان آووکادو بخورین خیلی لاکچریه😒 من باردار بودم هوس کردم همسرم رفت خرید 4 تا توی یه پلاستیک اند ...

اتفاقا من ديشب تو خواب ميخوردم😂😂😂خيليم شيرين بود 

حالا اووكادو چع مزه ايه؟؟

یه چیز دیگه.یارانمون همیشه دست منه هیچوقت خرجش نمیکنم به شوهرمم میگم لازمم نیست پول دارم بعد یهو میبینی آخر ماه مجبورم بدمش به یه قسطی چیزی.دلم آتیش میگیره خو نفهم همون موقع خرجش میکردی دلت اینقد نمیسوخت

من وقتی توو یه مجلسی ام و دارن یه چیزی میگردونن مثل میوه و شیرینی و...خودمو میزنم به اون راه که مثلا ...

😂😂😂😂😂

عامل همه مشکلات تکه گوشتی ست که در دهان قرار دارد و طول آن در بعضی مواقع به ۲متر نیز     میرسد.زبان استخوان ندارد ولی استخوان میشکند.   هر چی میکشیم از ترس زبونِ لعنتیِ مردمه